Bedrijfsfinanciering

Corporate finance

Het realiseren van een passende financiering voor jouw onderneming kan een grote uitdaging zijn. Doordat het financieringslandschap de afgelopen jaren sterk veranderd is, zijn er voor jou als ondernemer naast reguliere banken nog talrijke andere opties om je bedrijfsplannen te financieren. Daarom is het fijn om deskundige begeleiding en advies te hebben. Met een achtergrond in onder andere de bancaire sector hebben de financieringsspecialisten van Moore MKW corporate finance de ervaring, deskundigheid en creativiteit om voor jouw onderneming een passende bancaire of alternatieve financiering te regelen.
Direct contact opnemen

Welk financieringsvraagstuk heb je?

Wil je met jouw bedrijf groeien en zoek je daarvoor financiering? Of nadert het moment waarop je met jouw bank in gesprek gaat over (her)financiering? Een financiering aanvragen kan soms complex zijn. Het team van Moore MKW corporate finance bestaat uit een mix van financiële specialisten en oud-bankiers. Zij kunnen je onder meer begeleiden en assisteren bij:

  • Het aantrekken van (alternatieve) financiering voor werkkapitaal, groei, bedrijfsmiddelen, vastgoed of een bedrijfsovername.

  • Het opzetten van een financieringsstructuur die het beste bij jouw onderneming en toekomstplannen past.

  • Het beoordelen van (her)financieringsvoorstellen en -offertes en de financiële convenanten (eisen die de financier stelt aan de financiële ratio’s).

  • Herstructurering van jouw bedrijfsfinanciering.

Benaderen van en onderhandelen met marktpartijen

Op het moment dat je de mogelijkheden van verschillende soorten bedrijfsfinanciering onderzoekt, nemen we je niet alleen veel werk uit handen. We zetten onze expertise in om jou te adviseren over de mogelijkheden, en kunnen ons netwerk binnen de regionale en nationale financieringsmarkten voor je inzetten. Ook de volgende werkzaamheden voeren we graag voor of in samenwerking met jou uit:

  • Het opstellen van een goed onderbouwd financieringsmemorandum (ook: financieringsplan), waarbij we ook bekijken welke financieringsvorm het beste bij jouw plannen past;
  • Het benaderen van relevante marktpartijen, waaronder banken maar ook alternatieve financiers, investeerders en participatiemaatschappijen;
  • Het voeren van gesprekken en onderhandelingen over de invulling en voorwaarden van de financiering of investering;
  • Het assisteren bij de totstandkoming c.q. beoordeling van de (financierings-)documentatie.

Moore MKW corporate finance biedt jou op strikt onafhankelijke basis de nodige alternatieven. Samen zetten we de mogelijkheden op een rij en maken de voordelen en nadelen van elke optie inzichtelijk. De belangen en de realisatie van jouw plannen staan daarbij altijd voorop.

Ruime ervaring in bedrijfsfinanciering voor mkb-sector en grootbedrijf

Met Moore MKW corporate finance heb je een team aan jouw zijde met ruime ervaring op het gebied van bedrijfsfinanciering voor de Nederlandse mkb-sector en het grootbedrijf en toegang tot de (alternatieve) financieringsmarkt. Omdat we veel ervaring, deskundigheid en expertise hebben, kunnen we jou breed adviseren.

We kunnen je bij Moore MKW niet alleen ondersteunen en adviseren over jouw bedrijfsfinanciering: ook op het gebied van accountancy, belastingadvies, subsidies of personeel en salaris hebben we specialisten in huis. Al onze diensten zijn erop gericht om jou als ondernemer te helpen met het behalen van jouw zakelijke en financiële doelen.

René Otten KroeseWevers

Bedrijfsfinanciering aanvragen met behulp van Capsearch

Moore MKW heeft een strategische samenwerking met fintech onderneming Capsearch. Met het digitale financieringsplatform van Capsearch heeft Moore MKW een tool om nog efficiënter, doelgerichter en meer kosteneffectief bedrijfsfinancieringsaanvragen in te dienen bij verschillende spelers in het mkb-financieringslandschap.

Financieringscheck Moore MKW

Meer weten over bedrijfsfinanciering?

Ben je benieuwd wat we op het gebied van bedrijfsfinanciering voor jou kunnen betekenen met Moore MKW corporate finance? Onze financieringsspecialisten vertellen je graag meer over jouw mogelijkheden en helpen je inzicht te krijgen of je op dit moment optimaal gefinancierd bent. Neem vrijblijvend contact op met één van onze financieringsspecialisten.

Neem contact op

Neem contact op

Contact

René Otten
René Otten

Corporate finance adviseur

+31 (0)57 274 58 21

Alrik Baltus
Alrik Baltus

Corporate finance adviseur

+31 (0)38 303 67 55