Accountancy header

Accountancy

Onze diensten

Als mkb-ondernemer moet je doorlopend keuzes maken in het belang van jouw onderneming en jouw personeel. Wil je het bedrijf in de huidige vorm voortzetten, verder groeien of juist een fusie of overname doen? Onze accountants kijken verder dan het maken van de jaarrekening. Zij zijn jouw sparringpartner en vertrouwenspersoon. In deze rol helpen zij je bij het maken van de juiste keuzes en plannen voor jouw bedrijf.

Een vast aanspreekpunt

Persoonlijk contact staat in onze dienstverlening centraal. Wij vinden het belangrijk dat je als klant één vast aanspreekpunt hebt binnen Moore MKW. Wij begrijpen dat je het liefst met één iemand schakelt, een vaste sparringpartner die makkelijk bereikbaar is voor al jouw vragen, die jouw onderneming kent, die jouw taal spreekt en luistert naar wat je zegt.

Moore MKW is multidisciplinair en heeft een brede expertise in huis. Jouw adviseur schakelt hierdoor snel met een specialist, mocht dit nodig zijn.

Dienst aanspreekpunt

Altijd en overal inzicht in jouw financiële administratie

Mkb-ondernemers zijn over het algemeen veel tijd kwijt met het voeren van de financiële administratie, die de basis vormt voor een maandelijkse rapportage. Het komt geregeld voor dat de rapportage niet, niet tijdig of niet volledig voorhanden is.

Een goede inrichting van jouw financiële administratie bespaart je tijd en geld. En met een online administratie heb je waar en wanneer je maar wilt inzicht in jouw business.

Financiële rapportages met managementinformatie

Als mkb-ondernemer wil je graag actueel inzicht in jouw bedrijfsresultaten. Onze adviseurs brengen de juiste stuurinformatie (KPI’s) realtime en geautomatiseerd in kaart in een online omgeving.

De koppeling van jouw boekhoudpakket met de (online) rapportagetool zorgt ervoor dat je in één oogopslag ziet hoe jouw bedrijf ervoor staat.

Specifieke ondernemersvraagstukken

Vraag je je wel eens af hoe je jouw ambities kunt realiseren? Naast financiële vragen kun je met onze adviseurs sparren over jouw verdienmodel, jouw organisatiestructuur, investerings- en overige vraagstukken.

Vanuit hun kennis en ervaring, aangevuld met de specialistische kennis die binnen Moore MKW aanwezig is, kunnen onze adviseurs je bijstaan met specifieke vraagstukken op het gebied van belastingen, bedrijfsovernames- en financieringen, personeel, salaris en subsidies.

Rick Schasfoort - Accountancy

Sparringpartner en aanspreekpunt

Het is altijd prettig om als ondernemer mensen om je heen te hebben met verstand van zaken. Adviseurs die samen met jou sparren over de meest uiteenlopende ondernemersvraagstukken. Bij Moore MKW zijn we van alle markten thuis en begeleiden en adviseren we veel ondernemers.

Ondernemers die net als jij graag een klankbord hebben voor hun zakelijke of financiële beslissingen. Of het nu gaat om toekomstdromen of een concrete financieringsbehoefte voor werkkapitaal. We zijn het aanspreekpunt voor alle vragen die als ondernemer op jouw pad komen.

Accountancy 1

Neem contact op

Contact

Vind een specialist bij jou in de buurt

Frank Tijscholte RA
Frank Tijscholte RA

Partner accountancy

+31 (0)53 850 49 67

Sacha Hollestelle
Sacha Hollestelle MSc RA

Partner accountancy

+31 (0)88 2021 546