Audit header

Audit

Onze diensten

Wil je weten hoe jouw organisatie financieel presteert? Het onafhankelijke oordeel van onze professionals zorgt voor zekerheid, kwaliteit en inzicht. Of het nu gaat om het controleren van jouw jaarrekening, IT-audits of het opstellen van een assurance-rapport. Onze specialisten kijken tijdens een audit of de bedrijfsprocessen en ondersteunende IT-systemen in jouw organisatie betrouwbare gegevens produceren.

Controleren van jouw jaarrekening

Het controleren van jouw jaarrekening geeft zekerheid over de financiële stand van zaken in jouw onderneming. Niet alleen jou, ook de buitenwereld kan op het onafhankelijke oordeel vertrouwen. Maar de onafhankelijke controle levert je ook veel waardevolle inzichten op.

Daarom bestaat de controle van jouw jaarrekening bij ons uit meer dan het controleren van de cijfers. Onze specialisten vertalen de cijfers naar risico’s en kansen en doen gerichte aanbevelingen om uw bedrijfsprocessen te verbeteren. Jouw jaarrekening laten controleren?

Lees meer
Audit - Moore MKW

IT-audit en assurance

Technologie heeft een onvoorstelbare impact op bedrijfsprocessen. Naast financiële zekerheid is de beheersing van IT-risico’s steeds vaker onderwerp van gesprek.

Onze IT-auditors kunnen jou adviseren op het gebied van informatiebeveiliging, de inrichting en beheersing van jouw IT-systemen en de relatie tussen IT en bedrijfsprocessen. Bekijk wat onze afdeling IT-audit voor jou kan betekenen.

Lees meer
Erik Roelofs

Neem contact op

Contact

Vind een specialist bij jou in de buurt

Michel Thoben 2
Michel Thoben RA

Partner audit

+31 (0)88 2021 358

Rick Ikink MSc RA
Rick Ikink RA

Partner audit

+31 (0)53 850 49 91