Salaris- en personeelsadministratie

Personeels- en salarisadvies

Als ondernemer wil je zorgeloos ondernemen. Wij helpen je daarbij met onze kennis en ervaring op het gebied van salaris en personeel. Onze online salaris- en personeelsadministratie biedt inzicht en overzicht in al jouw personeelszaken. Voor jou, maar ook voor onze adviseurs. Op basis van die inzichten geven zij waardevolle adviezen waarmee je geld bespaart en gedoe voorkomt.
Direct contact opnemen

Salarisadministratie: online, slim en efficiënt

Iedere maand verwerken onze personeel- en salarisadviseurs meer dan 60.000 salarissen voor meer dan 5.000 bedrijven die hun salarisadministratie uitbesteden.

Dat doen zij op een manier die past bij deze tijd: met een slimme digitale alles-in-één oplossing voor jouw salaris- én personeelsadministratie. Want met alleen salarisverwerking ben je er doorgaans niet.

Daarnaast moet je ook de declaraties, verlofregistraties en personeelsdossiers op orde hebben. Veel ondernemers regelen dit soort zaken het liefst in één keer en kiezen daarom voor kwaliteit, gemak en zekerheid met de online salaris- en personeelsadministratie van Moore MKW.

We bieden verschillende softwarepakketten aan, aansluitend bij jouw wensen en behoeftes.

Bekijk pakketten

Inzicht in en advies over jouw personeelszaken

Door de salarisadministratie te koppelen aan de personeelsadministratie heb je alle informatie over jouw medewerkers overzichtelijk op één online locatie.

Wij richten deze online salaris- en personeelsadministratie voor je in op een manier die passend is voor jouw organisatie. En zodanig dat je erop kunt vertrouwen dat alles klopt.

Vanaf dat moment is het verwerken van salarissen en het bijhouden van wijzigingen een kwestie van de spreekwoordelijke druk op de knop. Wij regelen de rest.

Onze adviseurs krijgen net als jij inzicht en overzicht in salaris- en personeelszaken. Op basis hiervan geven ze gerichte adviezen.

Salarisadvies met toegevoegde waarde

Heb je oproepkrachten in dienst die heel regelmatig blijken te werken? In bepaalde gevallen kan het vanwege ww-premies voordeliger zijn om iemand een vast contract aan te bieden. Moet een medewerker op basis van de cao meer gaan verdienen? Is er ergens belastingvoordeel of subsidievoordeel te behalen?

Als je de salarisverwerking uitbesteed, krijg je advies en ondersteuning van onze personeel- en salarisadviseurs. Zij hebben kennis van zaken over diverse branches, cao’s en wet- en regelgeving. Als ze jouw administratie analyseren en controleren, zien ze snel of er zaken zijn die specifieke aandacht nodig hebben. Hiermee bespaar je niet alleen geld, maar voorkom je ook gedoe achteraf.

De voordelen van salarisadministratie en salarisadvies bij Moore MKW:

  • Je kunt jouw complete salaris- en personeelsadministratie online afhandelen.

  • Je krijgt deskundig advies van de personeel- en salarisadviseurs van Moore MKW op basis van de inzichten uit jouw online administratie.

  • Jouw salarisverwerking is sneller, eenvoudiger en minder foutgevoelig.

  • Je bent minder tijd kwijt aan administratieve handelingen dankzij het online platform waar jouw medewerkers eenvoudig zelf hun verlof aanvragen en/of declaraties invoeren.

  • Je houdt in één en hetzelfde administratieve systeem ziekteverzuim, verlofsaldi en verstrekkingen bij.

  • Je kunt digitale personeelsdossiers inrichten die voldoen aan de laatste wet- en regelgeving.

  • Je hebt de beschikking over dashboards die direct inzicht geven in de belangrijkste KPI’s op het gebied van salaris en HR, zoals loonkosten, de waarde van openstaand verlof en ziekteverzuim.

  • Je hebt altijd en overal toegang op alle devices.

Meer weten over onze pakketten?

Elke onderneming is anders. Daarom bieden wij vier salarisadministratiepakketten aan. Zo sluit er altijd één aan bij jouw wensen en behoeften. Wil je weten wat er mogelijk is? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in. Eén van onze salarisadviseurs neemt binnen 2 werkdagen contact op om samen met jou de mogelijkheden te bekijken.

Meer weten?

Benieuwd welke voordelen je kunt ervaren bij het uitbesteden van jouw salaris- en personeelsadministratie aan Moore MKW? We vertellen je er graag meer over. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze personeel- en salarisadviseurs.

Neem direct contact op
Romee Personeels- en Salarisadvies

Neem contact op

Contact

Vind een specialist bij jou in de buurt

Bart Velner
Bart Velner

Directeur personeels- en salarisadvies

+31 (0)53 303 43 31