Ontmoet ons header

Samen toekomstbestendig

Over Moore MKW

Moore MKW heeft als accountancy- en adviesorganisatie alles in huis voor de ondernemer van nu. Met meer dan 1.000 medewerkers op 19 vestigingen in Nederland en ons internationale netwerk Moore adviseren wij ondernemers bij alle vraagstukken waar zij mee te maken krijgen. Onder het motto ‘Samen toekomstbestendig’ willen wij bijdragen aan persoonlijk geluk, zakelijk succes én onze samenleving.

Wat we doen

Moore MKW adviseert ondernemers in iedere fase van hun ondernemerschap. Onze specialisten ondersteunen op het gebied van accountancy, belastingen, het optimaliseren en digitaliseren van financiële processen, bedrijfsovernames- en financieringen, personeel, salaris, subsidies en andere ondernemersvraagstukken.

Daarbij maakt het niet uit of de ondernemer zaken doet op Hollandse bodem of internationaal succes nastreeft.

Via ons internationale netwerk Moore staan we in verbinding met maar liefst 30.000 specialisten in meer dan 110 landen. Zo kunnen we ondernemers overal ter wereld snel en vakkundig van dienst zijn.

Gerard - Loonheffingen

Moore MKW: pioniers met 70 jaar ervaring

Moore MKW is ontstaan door een samenvoeging van KroeseWevers en Moore MTH. Samen goed voor vele jaren ervaring en onder de naam Moore MKW actief sinds 2023. Wij hebben het vizier gericht op de toekomst, tegelijkertijd zijn we stevig geworteld. We vinden het belangrijk om die wortels niet uit het oog te verliezen.

Marinus Meeuwsen, Wim Kroese en Ben Wevers zijn de oprichters van de bedrijven die het nieuwe Moore MKW vormen. De beginletters van hun achternamen vormen de afkorting MKW.

Onze oprichters waren pioniers die met niets zijn begonnen en hun bedrijven door hebben gegeven aan een volgende generatie van goede vakmensen. Inmiddels duurt deze traditie van rentmeesterschap al meer dan 70 jaar en die traditie willen wij voortzetten.

Stevig geworteld met het vizier op de toekomst

Net als de ondernemers waar wij voor werken, is het voor ons als organisatie van groot belang om ons te richten op de toekomst. Want wie niet vooruitkijkt, loopt het risico om achter te blijven. Wij zijn daarom altijd alert. Als de wereld om ons heen verandert, spelen we daarop in.

Als accountancy- en adviesorganisatie zien we een aantal trends en uitdagingen: toenemende wet- en regelgeving, digitalisering, krapte op de arbeidsmarkt en behoefte aan talentontwikkeling. Doordat we samen verder zijn gegaan als Moore MKW, kunnen we de uitdagingen van de toekomst het hoofd bieden en onze groeiambities verwezenlijken.

Die groeiambities gaan niet alleen over ons, maar ook over de bedrijven en organisaties waarvoor wij werken. Door daadkrachtig in te spelen op verandering, te innoveren en digitaliseren kunnen wij ondernemers en andere klanten nog beter helpen. Samen toekomstbestendig, daar geloven wij in.

Over Moore MKW 1

Onze kernwaarden

Met alle collega's van Moore MKW stelden wij onze kernwaarden op. Dit zijn de overtuigingen en principes die onze organisatie vooruit helpen.

 • Teamwork
  Wij werken samen en maken zo het verschil.
 • Plezier
  Wij zijn positief en maken plezier.
 • Balans
  Wij bewaken de balans en blijven bij onszelf.
 • Persoonlijke ontwikkeling
  Wij blijven ons persoonlijk ontwikkelen.
 • Professionaliteit
  Wij zijn professioneel met persoonlijke aandacht.

Deze waarden geven richting aan de manier waarop de mensen binnen onze organisatie denken en handelen.

Remi Michel - Loonheffingen
“Wij houden van ondernemende mensen.”
“Wij houden van mensen die durven te falen.”
“Wij houden van mensen die succesvol zijn of gaan worden.”
“Wij geloven dat zij het verschil maken.”

Moore MKW Fonds

Naast de focusdoelstellingen willen wij ook op regionaal niveau een bijdrage leveren aan de samenleving. Precies daar waar wij onze klanten en onze medewerkers ontmoeten. Daarom werken wij aan een Moore MKW fonds. Via dit fonds leveren wij een bijdrage aan lokale initiatieven, die op een manier bijdragen aan een van de 17 SDG doelen.

Neem contact op

Contact

Eric Hutten RA
Eric Hutten RA

Bestuursvoorzitter Moore MKW

+31 (0)53 850 49 45

Olaf ten Hoopen
mr. Olaf ten Hoopen

Vicevoorzitter bestuur Moore MKW

+31 (0)88 2021 436

Ton Rakke
Ton Rakké RA

Bestuurslid Moore MKW

+31 (0)53 850 49 45