Personeel en salaris header

Personeels- en salarisadvies

Onze diensten

Jouw medewerkers zijn je belangrijkste kapitaal. Daarom zijn onze professionals dagelijks bezig met ieder denkbaar vraagstuk op het gebied van personeels- en salarisadvies. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, heeft Moore MKW voor al jouw vragen over personeels- en salarisadvies één aanspreekpunt. Iemand die precies weet welke specialist je verder kan helpen en direct met een van hen kan schakelen.

Onze specialismen

Eén aanspreekpunt voor al jouw vragen op het gebied van personeels- en salarisadvies.

Salaris- en personeelsadministratie

We weten als geen ander dat bij een goede salaris- en personeelsadministratie meer komt kijken dan alleen een correcte salarisverwerking. Met de online salaris- en personeelsadministratie van Moore MKW kan jouw salarisadministratie gekoppeld worden aan een compleet HR-systeem.

Door jouw administratie makkelijk en slim in te richten op één online locatie, werk je niet alleen efficiënter, je krijgt dankzij onze dashboards ook beter inzicht in jouw personeelskosten.

Lees meer
Mirian - Personeels en salarisadvies

HR-advies

Wie succesvol wil zijn, werkt aan tevreden medewerkers. We kijken graag met je naar de toekomst. Wat zijn organisatiedoelen, wat heeft jouw onderneming daarvoor nodig en vooral: wie heb je daarvoor nodig?

Onze HR-adviseurs gaan graag met je aan de slag om te zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek zitten en dat hun talent benut wordt. Nu en in de toekomst.

HR-advies

Loonheffingen

Als je personeel in dienst hebt, krijg je te maken met loonheffingen, loonkostenvoordelen, premies, werknemersverzekeringen en verschillende wetten en regelingen.

Bij Moore MKW werken adviseurs die gespecialiseerd zijn in loonheffingen. Zij kunnen samen met je kijken waar en hoe je op loonkosten kunt besparen en hoe je bepaalde regelingen en premies zo optimaal mogelijk kunt uitvoeren en benutten.

Loonheffingen

Arbeidsrecht

Onlosmakelijk verbonden met personeels- en salarisadvies: kennis over het arbeidsrecht. Denk alleen al aan het opstellen van een arbeidsovereenkomst of het opstellen van een arbeidsvoorwaardenregeling (avr). Maar ook aan het ontslag van één of meerdere medewerkers. Daarom hebben we bij Moore MKW de nodige arbeidsrechtelijke kennis in huis.

Onze arbeidsrechtspecialisten adviseren jou graag welk arbeidscontract je het beste kunt kiezen in welke situatie. Uiteraard op basis van de meest actuele wet- en regelgeving. En ze ondersteunen je met alle arbeidsrechtelijke vragen over personeel en salaris.

Arbeidsrecht
Arbeidsrecht

Coaching

Merk je dat medewerkers stress ervaren, mogelijk met uitval als gevolg? Heb je te maken met medewerkers die niet helemaal lekker op hun plek zitten? Of zijn er wellicht medewerkers die gecoacht kunnen worden in hun persoonlijke ontwikkeling? Dan ben je bij Moore MKW aan het juiste adres.

Onze gecertificeerde coaches kunnen jou als werkgever ondersteunen bij verschillende coachingsvraagstukken. Denk aan het loopbaancoaching, persoonlijke coaching en stress- en burn-out coaching.

Coaching

Cao & Pensioen

Eén van de secundaire arbeidsvoorwaarden van jouw medewerkers is vaak hun pensioen. Dat wil je als werkgever goed regelen. Maar hoe doe je dat? Pensioenen zijn complexe financiële producten en de wet- en regelgeving verandert voortdurend.

Onze adviseurs Cao & Pensioen adviseren over pensioenregelingen en andere pensioen-gerelateerde vraagstukken die gunstig zijn voor jouw medewerkers en voor jou als werkgever.

Cao & Pensioen

Neem contact op

Contact

Vind een specialist bij jou in de buurt

Bart Velner
Bart Velner

Directeur personeels- en salarisadvies

+31 (0)53 303 43 31