Fiscaal header

Belastingadvies

Onze diensten

Als je de zaken op fiscaal gebied goed voor elkaar hebt, profiteer je als ondernemer maximaal van je bedrijfsresultaat. Wij volgen de fiscale ontwikkelingen op de voet, zodat we het beste advies kunnen geven voor jouw persoonlijke situatie.

Het verschil maken met goed belastingadvies én implementatie

Als het gaat om belastingen, kunnen we voor jou als ondernemer écht het verschil maken. Met goed belastingadvies maak je optimaal gebruik van de fiscale voordelen en kansen die er zijn.

Wij denken met je mee, kijken vooruit en kunnen je met onze fiscale specialisten breed adviseren. Of het nu gaat om bedrijfsopvolging, herstructurering, overnames of estate planning.

Om ervoor te zorgen dat het advies wordt gerealiseerd trekken we graag als projectmanager met je op tijdens de implementatie. Het gaat immers om het resultaat.

Gebruik maken van een internationaal netwerk

Ondernemers die internationaal zaken doen kunnen gebruik maken van de kennis die in ons Moore Global netwerk aanwezig is. Of je nu met een bestaande onderneming actief wordt in het buitenland of juist als buitenlands bedrijf via Nederland in Europa wilt opereren.

Wij brengen samen met onze collega’s in het buitenland de fiscale gevolgen voor jou in kaart. Denk hierbij aan specifieke kennis over btw, het voorkomen van dubbele winstbelasting en het voldoen aan transfer pricing regelgeving.

Graag sparren onze specialisten met jou om jouw onderneming succesvol internationaal te laten groeien.

Vooruitkijken en meedenken

Een belangrijke maatschappelijke taak van een belastingadviseur is zorgen dat jij aan de wet- en regelgeving (blijft) voldoen. Het belastingrecht verandert namelijk in hoog tempo. Wij zorgen voor een goede nachtrust van jou.

Dit doen wij door tijdig en goed aan fiscale verplichtingen te voldoen, uitleg te geven, kansen te signaleren, rechtsbescherming te bieden en als vertrouwenspersoon op te treden. Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden we daarbij belangrijk.

Het belastingrecht zorgt er namelijk voor dat via Nederlandse burgers en ondernemers voldoende geldstromen de Nederlandse staatskas in vloeien om onze verzorgingsstaat op peil te houden.

Als adviseurs van Moore MKW werken we samen aan jouw persoonlijk geluk en zakelijke succes. Dat betekent dat we samen kijken naar de impact van onze beslissingen.

Belastingadvies 1

Sneller zekerheid bij de Belastingdienst

Als klant bij Moore MKW heb je een extra voordeel. Wij hebben een convenant gesloten met de Belastingdienst in het kader van Horizontaal Toezicht. Dat betekent dat de Belastingdienst de kwaliteit van onze aangiften als dermate goed, volledig en juist beoordeelt en dat de aangiften van Moore MKW zonder nader onderzoek afgerond kunnen worden.

Als je klant bent bij ons levert dat de volgende voordelen op:

  • Na indiening legt de belastingdienst snel een definitieve aanslag op.

  • Je krijgt snel duidelijkheid en zekerheid over jouw financiële en fiscale positie, al dan niet door vooroverleg met de belastingdienst.

  • Je krijgt minder controles van de Belastingdienst, omdat convenantsaangiften alleen nog beperkt en steekproefsgewijs worden gecontroleerd.

  • Jouw vragen en opmerkingen worden snel beantwoord. Onze fiscaal adviseurs hebben namelijk een vast aanspreekpunt bij de Belastingdienst.

Neem contact op

Contact

Vind een specialist bij jou in de buurt

Bertjan Ruijter
drs. Bertjan Ruijter

Partner belastingadvies

+31 (0)88 2021 485

Mr. Hans Eppink
mr. Hans Eppink

Partner belastingadvies

+31 (0)57 021 93 46