Jaarrekening samenstellen

Accountancy

De jaarrekening geeft inzicht in de financiële resultaten van uw bedrijf over het afgelopen boekjaar. Onze accountants stellen desgewenst de jaarrekening voor je op, die uiteraard voldoet aan de wettelijke voorschriften en die je kunt gebruiken om aan derden te overleggen. De jaarrekening helpt je als ondernemer om jouw resultaten van het afgelopen jaar te evalueren, maar geeft ook waardevolle informatie voor zakelijke beslissingen in de toekomst.

Direct contact opnemen

Samenstellen van de jaarrekening

In de jaarrekening staat zwart-op-wit hoe jouw onderneming het afgelopen jaar gepresteerd heeft. Met de cijfers krijg je als directeur of aandeelhouder duidelijkheid over jouw financiële positie en jouw zakelijke prestaties in het afgelopen jaar.

Het samenstellen van jouw jaarrekening is niet alleen belangrijk om overzicht te krijgen en het boekjaar af te sluiten. Achter de cijfers zit altijd een verhaal. Samen met jou kijken we welk verhaal de cijfers precies vertellen.

Inzicht in tussentijdse cijfers

Als je jouw financiële administratie op orde hebt, bevat de jaarrekening voor jou geen verrassingen. Ondernemers die online boekhouden kunnen op basis van de actuele cijfers snel inzicht krijgen in hun tussentijdse cijfers met financiële rapportages.

Deze ondernemers zien snel of hun toekomstplannen haalbaar zijn of de doelen ze hebben gesteld realistisch zijn. Met een gedigitaliseerde financiële administratie gaat ook het samenstellen van de jaarrekening sneller en efficiënter.

Een jaarrekening met samenstellingsverklaring

Als je de jaarrekening laat samenstellen door Moore MKW, geeft onze accountant jouw jaarrekening af met een samenstellingsverklaring. Hiermee laat je zien dat de jaarrekening is samengesteld door één van onze accountants volgens de daarvoor geldende wet- en regelgeving.

We zorgen er desgewenst ook voor dat jouw jaarrekening tijdig en op de juiste wijze wordt gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel via Standard Business Reporting (SBR).

Jaarrekening samenstellen uitbesteden?

Wil je jouw jaarrekening laten opstellen door Moore MKW of meer weten over onze aanpak? Onze collega’s vertellen je graag meer. Als je jouw jaarrekening laat samenstellen door de accountants van Moore MKW zorgen we dat alles rondom jouw jaarrekening geregeld is. Uiteraard werken onze accountants altijd professioneel, integer, objectief, vakbekwaam en zorgvuldig.

Neem contact op

Contact

Vind een specialist bij jou in de buurt

Frank Tijscholte RA
Frank Tijscholte RA

Partner accountancy

+31 (0)53 850 49 67

Sacha Hollestelle
Sacha Hollestelle MSc RA

Partner accountancy

+31 (0)88 2021 546