Coaching

Personeels- en salarisadvies

Merk jij dat medewerkers stress ervaren, mogelijk met uitval als gevolg? Heb je te maken met medewerkers die niet helemaal lekker op hun plek zitten? Of zijn er wellicht medewerkers die gecoacht kunnen worden in hun persoonlijke ontwikkeling? Dan ben jij bij Moore MKW aan het juiste adres.
Neem contact op

Wij hebben gecertificeerde coaches in dienst die jou bij dergelijke situaties kunnen helpen. Zij ondersteunen niet alleen medewerkers, maar ook ondernemers in hun coachingsvraagstukken. Hierbij focussen zij zich op de volgende drie soorten coaching:

 1. 1

  Loopbaancoaching

 2. 2

  Persoonlijke coaching

 3. 3

  Stress en burn-out coaching

1. Loopbaancoaching

Moore MKW biedt professionele loopbaancoaching aan voor medewerkers die willen weten welke werkzaamheden bij ze passen, welk werk ze gelukkig maakt of hoe ze (nog) succesvoller kunnen worden in dat wat ze doen. Vind jij het als werkgever belangrijk dat je talent behoudt voor jouw organisatie? Dankzij loopbaancoaching blijven medewerkers gemotiveerd en ontstaat er voor iedereen duidelijkheid over wensen, behoeften en doorstroommogelijkheden binnen of buiten de organisatie.

2. Persoonlijke coaching

Bij persoonlijke coaching werken we samen aan inzicht in bepaald gedrag en werken we aan verandering of verbetering hiervan. Want met die vaktechnische competenties zit het vaak wel goed. Maar wat als er op het gebied van soft skills en persoonlijke effectiviteit nog uitdagingen liggen? Omdat iemand het lastig vindt om het werk goed te plannen of het lastig vindt om anderen om hulp te vragen. Omdat het maar niet lukt om ‘nee’ te zeggen. Of omdat iemand onzeker en faalangstig is en daardoor niet vooruit komt. Persoonlijke begeleiding van een professionele coach kan dan uitkomst bieden.

3. Stress en burn-out coaching

Stress op het werk is beroepsziekte nummer 1. Uit cijfers van TNO blijkt dat meer dan een miljoen mensen jaarlijks het risico loopt op een burn-out en andere werk-gerelateerde psychische aandoeningen. De coaches van Moore MKW bieden speciale stress en burn-out coaching aan. Wanneer iemand is uitgevallen met een burn-out kan coaching bijdragen aan duurzaam, maar ook versneld herstel volgens de CSR-methode. Maar coaching kan uitval ook helpen voorkomen.

Verloop coachingstraject

In de coachingstrajecten van Moore MKW werken we volgens de Internationale Ethische Code (IEC) voor coaches, supervisoren en mentoren en alleen met gecertificeerde coaches. Na een vrijblijvend intakegesprek ontvangt je een offerte en na akkoord start het coachingstraject. Deze bestaat uit meerdere sessies met de volgende onderdelen:

 • Wie ben ik: inzicht in drijfveren, talenten en competenties met de TMA (Talent Motivatie Analyse).

 • Wat wil ik en wat kan ik: missie en visie opstellen.

 • Waar kan ik dat doen of hoe kan ik dat doen: concrete doelen stellen en stappen zetten.

 • Borging en evaluatie: toekomstafspraken maken en evalueren van het proces.

Jouw investering

Het afnemen en bespreken van een Talent Motivatie Analyse (TMA) kost € 842,50. Dit is een standaard onderdeel van ieder coachingstraject. De overige sessies in onze coachingstrajecten kosten € 247,50 per sessie van een uur, inclusief verslaglegging en opvolging.

Het re-integratietraject tweede spoor bieden wij aan voor een vast bedrag van € 3.500. Hierin vallen 10 sessies, een TMA-analyse en een arbeidsmarktscan. Alle prijzen zijn exclusief btw.

Plan een vrijblijvend intakegesprek

Meer weten over onze coachingstrajecten? We bespreken graag de mogelijkheden voor een individueel coachingstraject of voor meerdere trajecten binnen jouw organisatie. Maak een vrijblijvende afspraak met onze gecertificeerde coach. Zij vertelt jou er graag meer over.

Neem contact op

Neem contact op

Contact

Vind een specialist bij jou in de buurt

Sylvia Kraal
Sylvia Kraal

HR-adviseur en coach

+31 (0)53 303 43 27