Corporate finance header

Corporate finance

Onze diensten

Moore MKW Corporate finance begeleidt jou als ondernemer bij fusies en overnames. Ook helpen we jou bij waardebepalingen, bedrijfsfinancieringen en due diligence. De afgelopen jaren heeft ons brede team van corporate finance adviseurs honderden ondernemers begeleid bij verschillende transacties en vraagstukken.

Adviseur bij complexe trajecten, fusies en overnames

Als je een bedrijf koopt of verkoopt is kennis van zaken nodig om tot een goede aankoop- of verkoopprijs te komen. Maar ook de voorwaarden waaronder een transactie tot stand komt, zijn van groot belang.

Het team van Moore MKW Corporate finance heeft diepgaande kennis en ruime ervaring om jou te begeleiden bij dit soort complexe trajecten. Onze specialisten regisseren de belangrijkste zaken waar je mee te maken krijgt rondom het aan- of verkoopproces.

Corporate finance Niels Grolleman

Internationale aankoop of verkoop

Heb je internationale ambities op het gebied van aan- en verkoop van ondernemingen? Moore MKW is aangesloten bij MOORE Global. Hiertoe behoren 228 advieskantoren, verspreid over meer dan 110 landen. Zo is er altijd een specialist op de voor jou gewenste plek beschikbaar. Samen met onze samenwerkingspartners van MOORE Global maken wij ook jouw internationale ambities mogelijk.

Lees meer

Bedrijf (ver)kopen of bedrijfsfinanciering?

Heb je plannen om een bedrijf te kopen of verkopen? Zoek je een bedrijfsfinanciering? Of wil je weten of jouw bedrijf op dit moment goed gefinancierd is? We vertellen je graag meer over de wijze waarop we je bij verschillende vraagstukken kunnen helpen.

Bij ons kun je rekenen op een vaste adviseur die je zaken kent en behartigt. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring als dealmaker in het mkb en een achtergrond in accountancy, belastingadvies, juridische dienstverlening en het bankwezen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Neem contact op

Contact

Vind een specialist bij jou in de buurt

Franc Kapitein
Franc Kapitein AA RV

Partner corporate finance

+31 (0)88 2021 361