Moni

Jouw persoonlijke controller altijd dichtbij

Je financiële situatie volledig onder controle, zonder dat jij je met de administratie bezig hoeft te houden. Daarvoor heb je ons. Zie ons als jouw financiële afdeling. Jouw ondernemersgeest, onderbuikgevoel en creativiteit in combinatie met onze financiële helden is de perfecte combinatie. Dat noemen wij ondernemen op volle kracht. Wij ontzorgen je van A-Z. Wij administreren en adviseren. Wij laten cijfers spreken.
Ontdek Moni

Het complete plaatje

Als jij je administratie uit handen geeft kun jij je op de onderneming richten. Tegelijkertijd creëert Moni inzicht en overzicht in duidelijke realtime dashboards.

Dankzij de combinatie van slimme, bewezen technologie en gericht advies van je eigen financiële controller haal je het maximale uit je business data en je bedrijf.

Moni monitort en analyseert je financiën op continue basis, neemt je mee in maandelijkse rapportages en analyses en adviseert pro-actief. Zo heb je alles onder controle en ben je altijd up-to-date.

Wij koppelen jouw creativiteit en ondernemerszin aan hoogwaardige bedrijfsdata en tillen zo je bedrijf naar een hoger niveau.

Moni 3

IT-consultancy

Met betere data maak je betere beslissingen. Wij gebruiken slimme technologie om jouw processen te optimaliseren, jouw business data te verzamelen en te verrijken. Wij maken jouw data zichtbaar en begrijpelijk in gebruiksvriendelijke dashboards. Zo koppel je intuïtie aan harde data en haal je het maximale uit jouw business.

Lees meer

Controlling & administratie

Jouw persoonlijke controller neemt je maandelijks mee in de realisatie, analyses en prognoses. Samen optimaliseren we jouw business. Onafhankelijk van je eigen administratieve medewerkers beschik je dankzij bewezen, slimme oplossingen en heldere financiële dashboards 24/7 over inzicht en overzicht.

Lees meer

Waarom Moni?

 • 24/7 tot je dienst
  Terwijl jij je bezig houdt met ondernemen, monitoren wij voortdurend je cijfers. Bij uitvallen van administratief personeel, nemen wij de taken direct en geruisloos over.

 • Pro-actief advies op maat
  Je persoonlijke Moni-specialist staat zakelijk en privé tot jouw dienst. Op ieder moment helpen wij je bij de interpretatie van je cijfers en inrichting van je administratieve processen. Daarnaast geven we je de juiste adviezen.

 • Realtime inzicht, altijd en overal
  Met je eigen management dashboard in de cloud, heb je vanaf nu realtime inzicht in de financiële situatie van je onderneming. Altijd en overal.

 • Kosten omlaag, omzet omhoog
  De combinatie van onze innovatieve systemen en Moni-specialisten verbeteren en stroomlijnen processen. Met Moni bespaar je op ICT- en personeelskosten.

 • Snelheid en gemak
  Het enige dat jij doet is jouw inkoopfacturen aan ons doorsturen. Binnen een dag verwerken wij voor jou al je financiële mutaties.

 • Samenwerken met jouw accountant
  Wij maken het je accountant een stuk gemakkelijker, door de benodigde gegevens einde boekjaar panklaar aan te leveren. De jaaropgaven zijn vervolgens in een handomdraai gemaakt.

 • Jij op volle kracht!
  Tijdens onze samenwerking garanderen wij dat jouw kennis omtrent de status en interpretatie van je financiële huishouding significant toeneemt. Je wordt simpelweg een meer bekwame ondernemer.

Neem contact op

Contact

Ivo Klein Holkenborg
Ivo Klein Holkenborg

Consultant IT

+31 (0)31 437 48 40

Harold Klein Swormink 1
Harold Klein Swormink

Directeur Moni

+31 (0)88 141 47 01