Internationaal header Internationaal

Internationaal ondernemen

Onze diensten

Als je internationaal onderneemt, is het fijn om een businesspartner te hebben die de weg kent in het land waar je zaken doet. Waar ter wereld je ook zit, Moore MKW helpt jou met een wereldwijd netwerk van specialisten. Waar en wanneer dan ook.

In iedere ‘levensfase’ van je onderneming

Ondernemen in het buitenland brengt specifieke vragen en uitdagingen met zich mee. Fiscale regels verschillen, de wet stelt andere eisen en iedere lokale markt heeft zijn eigen uitdagingen.

In iedere ‘levensfase’ van jouw onderneming krijg je met vraagstukken te maken waar onze internationale specialisten jou mee kunnen helpen. Van het betreden van een nieuwe buitenlandse markt, arbeidsrechtelijke kwesties tot het vinden van de juiste fiscale structuur voor jouw bedrijf.

Harold - Internationaal ondernemen

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Jouw bedrijf kent geen grenzen, onze dienstverlening ook niet. Wij helpen je graag overal ter wereld en met alle vragen die je tegenkomt. En die vragen kunnen heel divers zijn, bijvoorbeeld:

  • Wie kan mij in contact brengen met een goede en betrouwbare accountant/adviseur in het buitenland?

  • Ik zie kansen om met mijn webshop ook internationaal producten te verkopen of in te kopen: met welke wet- en regelgeving moet ik rekening houden?

  • Wie kan mij begeleiden bij het oprichten van een buitenlandse vennootschap?

  • Welke wijze van financiering is aan te raden?

  • Wat zijn fiscale voor- en nadelen als ik een vestiging van mijn bedrijf open in een bepaald land? Of moet ik eerst met een verkoop-agent in het buitenland starten?

  • Hoe keer ik fiscaal aantrekkelijk de winst uit naar Nederland?

  • Waar moet ik arbeidsrechtelijk rekening mee houden als ik personeel in dienst heb in mijn buitenlandse bedrijf of in mijn internationale vestiging?

Waarom internationaal zakendoen met Moore MKW?

Moore MKW heeft een internationaal team met ruime ervaring als het gaat om internationaal ondernemen. Wij werken op dagelijkse basis samen met onze collega’s van Moore Global om zo jou wereldwijd het beste te kunnen bieden.

Welke vraag je ook hebt, wij kunnen jou als ondernemer altijd snel en eenvoudig in contact brengen met specialisten in het land waar je onderneemt. Zo heb je altijd toegang tot een specialist die niet alleen de fiscale en juridische regels kent, maar ook bekend is met de lokale markt.

Doordat wij de specialisten uit het internationale Moore Global netwerk persoonlijk kennen zijn de lijntjes kort en weten wij de juiste specialist aan jou te koppelen.

Ontdek Moore Global
Hans Eppink Moore MKW

Ondernemen in Duitsland met onze German Desk

Zijn jouw ondernemingsactiviteiten vooral gericht op de Duits-Nederlandse markt? Dan kun je als ondernemer met al jouw vragen terecht op de German Desk van Moore MKW.

Onze German Desk is gespecialiseerd in alle financiële, fiscale en juridische aspecten van ondernemen en werken in Duitsland.

Ontdekt onze German Desk
Internationaal ondernemen

Neem contact op

Contact

Erwin Morrien
mr. Erwin Morriën

Belastingadviseur

+31 (0)88 2021 734