DGA-advies

Belastingadvies

Als DGA (directeur-grootaandeelhouder) ben je altijd bezig met de toekomst van jouw bedrijf. Maar hoe vaak denk jij aan jezelf? Is jouw inkomen geregeld, ook als je straks wilt stoppen met werken? Laat je jouw nabestaanden goed verzorgd achter? Als DGA heb je een bijzondere positie: je bent medewerker van jouw eigen bedrijf. Die bijzondere positie verdient bijzondere aandacht.
Direct contact opnemen

Een klankbord voor nu en later

Voor DGA`s kennen wij in Nederland hele specifieke wet- en regelgeving. En die wetten en regels veranderen regelmatig. Onze DGA-adviseurs zijn hiervan op de hoogte en kunnen snel en vakkundig inschatten waar je zowel zakelijk als privé rekening mee moet houden. Want in jouw positie als DGA zijn jouw zakelijke belangen altijd nauw verweven met jouw persoonlijke situatie. Wij geven je als DGA advies over de volle breedte en zijn een klankbord voor nu en voor later.

Marnix Sanne Lizeth - Belastingadvies

Thema’s die spelen bij DGA-advies:

  • Pensioenadvies voor DGA’s: hoe heb je als DGA jouw pensioen geregeld?

  • Salaris: het vaststellen van jouw loon als DGA.

  • Financiële planning: wat is jouw huidige inkomen, wat is jouw te verwachten inkomen en hoe lang wil je door blijven werken?

  • Winst: als je geld uit jouw bedrijf wilt halen, wat is dan de beste manier en wat is het beste moment?

  • Verzekeringen: heb je jezelf verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid en overlijden, zijn alle (bedrijfs)risico’s voldoende (of juist te veel) afgedekt?

  • Bedrijfsopvolging- of beëindiging: als je stopt met werken, wat gebeurt er dan met jouw bedrijf?

  • Testament: als je overlijdt, wat is er geregeld voor jouw nabestaanden?

  • Huwelijk en echtscheiding: ben je getrouwd op basis van huwelijkse voorwaarden? Als er sprake is van een echtscheiding, wat zijn voor jou als DGA en voor jouw bedrijf dan de gevolgen?

  • Fiscale voordelen: heb je zakelijk en privé alles belastingtechnisch zo optimaal mogelijk geregeld?

Maak kennis met onze DGA-adviseurs

Onze DGA-adviseurs hebben kennis van zaken en werken graag met je samen aan een gezonde financiële positie van jouw bedrijf en van jou als DGA. Jouw persoonlijke wensen en doelen zijn daarbij altijd leidend. Wil je meer weten over de manier waarop wij jou als DGA van dienst kunnen zijn? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs bij je in de buurt.

Direct contact opnemen

Neem contact op

Contact

Mr. Boris Meinders
mr. Boris Meinders

Partner belastingadvies

+31 (0)53 850 49 60