Financiële administratie

Accountancy

Als ondernemer wil je dat jouw financiële administratie up-to-date is. Met een online boekhouding heb je jouw administratie altijd compleet en op één plek. Zo werk je niet alleen efficiënter, je krijgt real-time inzicht in jouw financiële resultaten. Zakelijke beslissingen zijn dan sneller en makkelijker te nemen. De IT-adviseurs van Moore MKW kunnen jouw administratie van a tot z optimaal inrichten.
Direct contact opnemen

De voordelen van online boekhouden

Als je gaat online boekhouden, krijg je een financiële administratie die 24 uur per dag, zeven dagen in de week, altijd en overal is in te zien. Voor jou als ondernemer betekent het dat je waar en wanneer je maar wilt inzicht heeft in jouw bedrijfsresultaten.

Je ziet de actuele cijfers en kunt snel signaleren hoe de zaken gaan. En als je met ons samenwerkt, hebben wij dat ook. Hierdoor kunnen we desgewenst op afstand samenwerken of meekijken.

Wouter Smidt - Financiële administratie

Wat levert online boekhouden ondernemers op?

Ondernemers die je zijn voorgegaan met het digitaliseren van hun financiële administratie ervaren de volgende voordelen van online boekhouden:

 • De basis van het bedrijf, de financiële administratie, is altijd op orde.

 • Realtime inzicht in de financiële cijfers.

 • Sneller kunnen bijsturen en ingrijpen bij tegenvallende cijfers.

 • Onderbouwde beslissingen nemen op basis van actuele financiële administratie.

 • Direct actuele financiële gegevens kunnen produceren en presenteren.

 • Efficiënter (samen)werken.

 • Eenvoudiger periodiek de btw-aangiften indienen.

 • Overzichtelijk en up-to-date crediteuren- en debiteurenbeheer.

 • Beter inzicht in financiële processen en werkprocessen.

 • Concurrentievoordeel door financiële procesoptimalisatie.

 • Mogelijkheden om online rapportages en KPI-dashboards in te richten.

 • Inzetten van data-analyse om kansen te verzilveren en risico’s te beperken.

De financiële administratie digitaliseren: zo werkt het

Wil je de overstap maken naar online boekhouden? De IT-adviseurs van Moore MKW kunnen je hierin van a tot z begeleiden. Samen met jou brengen we de financiële processen in jouw bedrijf in beeld. Vervolgens kijken we hoe we deze processen het beste kunnen automatiseren. Denk hierbij aan het digitaal verwerken van inkoopfacturen en het online versturen van verkoopfacturen.

Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw persoonlijke wensen en werkwijzen. Bijvoorbeeld op het gebied van inzicht en autorisatie: we kunnen voor je instellen welke medewerkers wel en welke medewerkers géén toegang hebben tot (onderdelen van) jouw financiële administratie.

Ook kunnen onze IT-adviseurs zorgen voor een naadloze aansluiting met andere online systemen en applicaties, denk hierbij aan een webshop, kassa en/of- voorraadsysteem.

Verbeter de kwaliteit met financiële procesoptimalisatie

Als je online gaat boekhouden, krijg je sneller en beter inzicht in jouw financiële processen. Wat gaat goed, wat kan beter? Op basis van die inzichten kunnen we jou adviseren hoe je die processen kunt verbeteren. Bij zo’n financiële procesoptimalisatie kijken we waar jij tijd en geld kunt besparen met automatisering.

Realtime managementinformatie

Met jouw online boekhoudpakket kun je slimme koppelingen leggen met (online) rapportagetools. In een overzichtelijk dashboard zie je dan in één oogopslag hoe jouw bedrijf ervoor staat. Samen met onze IT-adviseurs richten we deze managementinformatie zo in, dat jij alle trends en ontwikkelingen ziet die voor jou belangrijk zijn.

Videocase Restaurant Stravinsky Hengelo

Horeca-ondernemer Laurens Satink van Restaurant Stravinsky in het Overijsselse Hengelo heeft na advies van Moore MKW voor Exact Online gekozen. Dankzij de online administratie en advisering van onze accountants weet Stravinksy nu hoe zij goede marges kunnen behalen. In de video vertelt Laurens Satink hoe de online administratie en samenwerking met Moore MKW heeft bijgedragen aan het succes van zijn horecabedrijf.

Case Stravinsky - Thumbnail

Advies nodig over jouw financiële administratie?

Wil je weten wat online boekhouden voor de financiële administratie van jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Bij Moore MKW hebben we kennis in huis over diverse administratiesoftware. Of je nu een eenmanszaak heeft of meerdere bv’s, voor iedere organisatie is een passende oplossing.

Contact opnemen

Neem contact op

Contact

Ivo Klein Holkenborg
Ivo Klein Holkenborg

Consultant IT

+31 (0)31 437 48 40

Wouter Smidt
Wouter Smidt

Consultant IT

+31 (0)53 850 49 04