Dagelijks bestuur

Moore MKW heeft een dagelijks bestuur, dat door het partnerteam is verkozen en dat het partnerteam vertegenwoordigt. Het dagelijks bestuur ontwikkelt de strategie en voert deze uit. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de inrichting en aansturing van de organisatie.

Leden dagelijks bestuur

Bij Moore MKW bestaat het dagelijks bestuur uit drie personen met diverse complementaire expertises:

Eric Hutten - bestuursvoorzitter

Eric Hutten is partner audit en bestuursvoorzitter van Moore MKW. Van 1989 tot 2006 groeit hij bij Deloitte door tot directeur en wordt eindverantwoordelijke van de auditafdeling in Enschede. In zijn tijd bij Deloitte woont Eric twee jaar in Amerika, waar hij zijn perspectief en vaardigheden op het gebied van internationale samenwerking versterkt. In 2006 maakt hij de overstap naar KroeseWevers en vanaf 2009 maakt hij onderdeel uit van het bestuur. Hier houdt hij zich bezig met strategische keuzes, HR en financiën.

Van 2000 tot 2009 geeft Eric les in financial accounting op de Rijksuniversiteit van Groningen. In deze periode draagt hij zijn kennis over aan young professionals wat hem veel voldoening geeft. Deze passie zet hij nog steeds voort door binnen Moore MKW gesprekken te voeren met de young professional board. Zo doet hij nieuwe inzichten op en benut hij kansen voor het vinden, binden en behouden van (young) professionals.

Eric Hutten

Olaf ten Hoopen – vicevoorzitter bestuur

Olaf ten Hoopen is partner belastingadvies en de vicevoorzitter van ons bestuur. Na zijn studie fiscaal recht begint zijn fiscale carrière in 1991 bij PwC. Daarna treedt hij in de voetsporen van zijn vader Ger ten Hoopen en stapt in 1994 binnen bij Meeuwsen & Ten Hoopen. In 2014 wordt hij hier lid van het bestuur. Van 2009 tot en met 2020 geeft Olaf les aan studenten van de post hbo-opleiding Finance en Control van het Nyenrode. Hier kan hij zijn passie voor het fiscale vak heel goed kwijt.

Olaf staat bekend om zijn oog voor de mensen om zich heen en zijn vermogen om verbinding te creëren. Hij staat en gaat voor het maken van duurzame impact en hecht veel waarde aan een toekomstbestendige cultuur. Hier maakt hij zich dan ook hard voor binnen Moore MKW.

Olaf ten Hoopen

Ton Rakké – bestuurslid

Ton Rakké is partner accountancy en lid van het bestuur van Moore MKW. Hij brengt veel ervaring mee als accountant en adviseur voor het midden- en kleinbedrijf (mkb). In 1993 begint hij bij PwC en groeit door tot manager, waarna hij in 2001 de overstap naar Meeuwen & Ten Hoopen maakt. Voordat Ton in 2015 toetreedt tot het bestuur, is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van vestiging Steenwijk.

Ton ziet innovatie als een kans voor groei en verbetering. Hierbij bouwt en vertrouwt hij op de mensen en samenwerkingspartners om zich heen. Zijn passie voor het verbeteren van processen en het benutten van nieuwe technologieën zorgt ervoor dat Moore MKW zich blijft ontwikkelen en werkt aan toekomstbestendigheid.

Ton Rakke

Neem contact op

Contact

Eric Hutten RA
Eric Hutten RA

Bestuursvoorzitter Moore MKW

+31 (0)53 850 49 45

Olaf ten Hoopen
mr. Olaf ten Hoopen

Vicevoorzitter bestuur Moore MKW

+31 (0)88 2021 436

Ton Rakke
Ton Rakké RA

Bestuurslid Moore MKW

+31 (0)53 850 49 45