Accountancy voor supermarkten

Accountancy

Als supermarktondernemer moet je veel ballen in de lucht houden. Als je op zoek bent naar een samenwerkingspartner met verstand van zaken, kunnen we jou bij Moore MKW veel werk uit handen nemen. Al vele jaren ondersteunen we supermarktondernemers met dat wat ze het liefst doen: ondernemen. En die ondersteuning bieden we op echt alle vlakken: van accountancy, belastingadvies tot personeel en salaris.
Direct contact opnemen

Kennis van de supermarktbranche

Onze supermarktspecialisten ondersteunen inmiddels ruim 250 zelfstandige supermarktondernemers (Albert Heijn, Jumbo, Plus, Coop, Spar, MCD, EkoPlaza) bij relevante ondernemingsissues.

We merken dat ondernemers het persoonlijke contact met onze ervaren specialisten op prijs stellen. Omdat we als geen ander weten dat de supermarktbranche constant in beweging is.

Wij begrijpen dat het gaat om het rendement. Sturen op rapportages, kassa omzetten, afdelingsbijdrages, consumentengedrag, vergelijkende cijfers, branchegegevens en ga zo maar door.

Ontzorgen en meedenken

Onze supermarktspecialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de supermarktbranche. Van de fiscale regels en loonkostenontwikkelingen tot inzichten over mogelijke rendementsverbetering in jouw supermarkt.

Ze denken met je mee en informeren je altijd actief over veranderingen die voor jou van belang zijn.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Je wilt bezig zijn met ondernemen, daarom komen wij bij jou langs. Door onze kennis en ervaring in de supermarktbranche kunnen wij snel schakelen. Wij snappen het spanningsveld tussen jou als supermarktondernemer en de franchisegever en weten als geen ander wat er in de branche speelt. Wat we onder andere voor je doen is:

  • Gebruik maken van de digitaliseringsmogelijkheden voor het verwerken van de financiële administratie, het verzorgen van de managementrapportage en het bespreken van de voortgang;

  • Advies bij de dagelijkse gang van zaken ter verbetering van jouw exploitatie;

  • Opstellen van jaarcijfers en verzorgen van jouw fiscale aangiftes;

  • In beeld brengen van subsidiekansen (bij investeringen).

  • Toegang geven tot een geautomatiseerd portaal voor personeels- en salarisadministratie en het koppelen met de planningstool in jouw winkel;

  • Advies en begeleiding bij verkoop en overname van supermarkten;

  • Analyseren van investeringsscenario’s en het in kaart brengen van financieringsmogelijkheden;

  • Gesprekken met jou en je organisatie over specifieke ondernemersvraagstukken;

  • Overige fiscale zaken en vermogensplanningen.

Bedrijfsvergelijking en benchmarking op regioniveau

Wij weten dat inzicht in omzet, marge, loonkosten en rendement belangrijk zijn voor jou als supermarktondernemer. Het helpt je om vooruit te kijken. Met regelmaat voeren wij daarom bedrijfsvergelijkingen uit onder ruim 250 zelfstandige supermarkten.

Deze resultaten delen en bespreken wij met je in een sessie die één keer per jaar plaatsvindt. In deze sessie worden de uitkomsten van de benchmark besproken, maar ook de actuele zaken inzake subsidies, belastingen en arbeidsrecht, zodat je in die sessie goed voorbereid bent op en voor de toekomst.

Richard ten Pas - Accountancy voor supermarkten

Neem contact op

Contact

Vind een specialist bij jou in de buurt

Richard ten Pas AA
Richard ten Pas AA

Partner accountancy

+31 (0)31 437 48 25

Chiel Reugebrink AA
Chiel Reugebrink AA

Partner accountancy

+31 (0)50 305 90 11