Fusie Moore MKW afgerond: we zijn klaar voor de toekomst

De fusie tussen Moore MTH, KroeseWevers en de aansluiting van UNP is succesvol afgerond. Vanaf 2024 gaan wij verder als één Moore MKW. Eric Hutten (directievoorzitter Moore MKW) vertelt: “Ik ben trots dat wij nu één organisatie, één Moore MKW zijn. Het afgelopen jaar hebben wij met elkaar ontzettend hard gewerkt om van meerdere bedrijven één krachtige en toekomstbestendige accountants- en adviesorganisatie te maken.”

Fusie Moore MKW afgerond: we zijn klaar voor de toekomst

Krachtig en toekomstbestendig

Door de fusie kunnen we voor klanten de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening waarborgen. Daarnaast versterken wij onze internationale positie dankzij ons netwerk Moore Global. Hierdoor staan we in verbinding met 30.000 specialisten in meer dan 110 landen.

Moore MKW kan door de samenvoeging beter proactief inspelen op digitalisering, innovaties en duurzaamheid. Daardoor hebben wij voor medewerkers en ondernemers alles in huis om bij te dragen aan persoonlijk geluk, zakelijk succes en onze samenleving. Dát is onze missie.

Blijvende aandacht in de regio’s

Het hart van Moore MKW klopt op onze 19 bezoekerslocaties, verspreid over de regio’s boven de rivieren. Zo is onze expertise dicht bij de ondernemers en levert Moore MKW een bijdrage aan het lokaal ondernemerschap. “Wij investeren in regionale initiatieven om zo maatschappelijke impact te maken. Hierbij hebben wij aandacht voor behoud van talent in de regio's”, voegt Ton Rakké (lid dagelijks bestuur Moore MKW) toe.

Samen zijn wij één

2023 stond in het teken van ‘samen één organisatie worden’. Door de volle inzet van iedereen is de inrichting van de interne organisatie goed geslaagd. Het was een megaklus. In november hebben we dit met een geweldig fusiefeest samen gevierd. Ook is er veel aandacht besteed aan de organisatiecultuur.

Olaf ten Hoopen (vicevoorzitter directie Moore MKW) licht toe: “We hebben samen met onze medewerkers gewerkt aan één nieuwe gezamenlijke cultuur. Hier zijn onze kernwaarden uit ontstaan: teamwork, plezier, balans, persoonlijke ontwikkeling en professionaliteit. Dit vormt de fundering voor de manier waarop wij met elkaar omgaan en hoe wij onze missie willen bereiken.”

Zichtbaar als Moore MKW

Nu de fusie is afgerond, laten wij de merken Moore MTH, KroeseWevers en UNP achter ons. Vanaf 8 januari 2024 zijn we zichtbaar als één Moore MKW. Onze nieuwe uitstraling en branding is allereerst terug te zien in onze naamsbekendheidscampagne waarin onze werkgeversbelofte ‘Omdat geluk telt’ centraal staat. Maar natuurlijk ook in al onze andere communicatie-uitingen. Denk hierbij aan sociale media, de website, nieuwsbrieven, e-mails en bezoekerslocaties.

Neem contact op

Contact

Eric Hutten RA
Eric Hutten RA

Bestuursvoorzitter Moore MKW

+31 (0)53 850 49 45

Deel dit artikel