Subsidie aanvragen voor mijn bedrijf

Subsidiekansen

Subsidie aanvragen kan ook voor jouw bedrijf een interessante manier zijn om kosten te besparen of om financiële dekking te vinden voor nieuwe projecten en innovatieve ideeën. Maar hoe werkt het aanvragen van subsidie voor jouw bedrijf? En waar begin je? Wij leggen het je uit.

Hoe vraag ik subsidie aan?

Als je gaat investeren in het verduurzamen van jouw bedrijfspand of milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen wil aanschaffen liggen er meestal subsidiekansen. Dat geldt ook voor plannen en ideeën waarbij je producten, diensten en processen gaat vernieuwen en verbeteren: onze overheid ondersteunt graag innovatieve ondernemers.

Echter, kan het als ondernemer lastig zijn om de weg te vinden in de vele subsidieregelingen, de verschillende voorwaarden en de documentatie die je moet opstellen om subsidie succesvol aan te vragen. Ook speelt de timing vaak een cruciale rol: veel ondernemers beginnen al aan hun plannen en ontdekken gaandeweg dat ze subsidie aan hadden kunnen vragen.

Meestal komt die ontdekking te laat en blijft er onbedoeld en ongewild veel geld op de plank liggen.

Hulp bij subsidievragen

Bij het aanvragen van subsidie kan de hulp van de subsidieadviseurs van Moore MKW je veel tijd, geld en mogelijk ook teleurstelling besparen. Dat begint met het stellen van de juiste vragen: wat zijn jouw plannen en waar kun je wel of geen subsidie voor aanvragen?

Onze specialisten zijn niet alleen thuis in de wereld van subsidies, ze kunnen met je meepraten over ontwikkelingen in de markt en zijn thuis in de wereld van innovatie en duurzaamheid.

Hierdoor zijn ze een welkome hulp voor al jouw subsidievragen. Ze kunnen advies geven over de juiste subsidieregeling voor jouw bedrijf, maar ze spreken ook de taal van subsidieverstrekkers. Daarom helpen ze je ook graag bij het opstellen van een succesvolle aanvraag voor jouw subsidie.

Aanvragen van subsidie: van a tot z

Een snelle inschatting maken of er subsidiekansen liggen voor jouw bedrijf? Daarvoor hebben we onze subsidiescan. Zo kunnen we snel inschatten of een subsidieaanvraag kansrijk is of niet voor jouw project.

Ben jij wat verder in het proces en heb je hulp nodig bij het schrijven van de subsidieaanvraag? Ook daar kunnen we bij helpen. En als de subsidie wordt toegekend, helpen we ook graag bij het controleren van de projectadministratie zodat je voldoet aan de wet- en regeling die geldt voor de administratie van de desbetreffende subsidie.

Schakel tijdig de juiste expertise in

Bij het aanvragen van subsidie voor jouw bedrijf is een van de beste tips: schakel op tijd de juiste hulp in. Bij het verstrekken van de meeste subsidies is de voorwaarde dat je nog geen kosten heeft gemaakt voor aanvang van de subsidieaanvraag.

De subsidieadviseurs denken graag vrijblijvend met je mee en kunnen snel inschatten of het aanvragen van een subsidie voor jouw bedrijf kansrijk is of niet. Neem voor meer informatie of advies contact op met onze adviseurs. Ze helpen je graag.

Neem contact op

Contact

Ing jan schut 1
Jan Schut

Subsidieadviseur

+31 (0)54 153 06 66

Erik Schapink Msc
Erik Schapink

Subsidieadviseur

+31 (0)54 121 74 49