Ondernemingsfasen_groeien_als_bedrijf_header

Groeien als bedrijf

Ondernemingsfase

Natuurlijk wil je met jouw bedrijf groeien. Groeien in het aantal klanten, in het aantal personeelsleden, groeien in omzet én in resultaat. Misschien groei je in het aantal bedrijfsvestigingen of zie je voor jouw onderneming zelfs internationale kansen. Bij al jouw groeiambities kun je bouwen op de ervaring en deskundigheid van Moore MKW. Want jouw bedrijf laten groeien is ook onze ambitie.

Van bedrijfsfinanciering tot personeelsplanning

Jouw bedrijf laten groeien kan op ontzettend veel manieren. Kansen en ontwikkelingen in de markt kunnen de groei versnellen, maar je kunt ook langzaam zijn toegegroeid naar het moment waarop je toe bent aan de volgende stap.

Misschien wil je investeren in meer personeel, in een nieuw pand en/of in het uitbreiden van jouw marktaandeel in binnen- en buitenland. Moore MKW kan jou bij al jouw groeiambities adviseren en ondersteunen. Denk hierbij aan vraagstukken zoals:

  • Hoe kom ik aan het juiste personeel om met mijn bedrijf door te groeien naar het volgende niveau?

  • Het aantal medewerkers is de laatste jaren flink gegroeid of groeit de komende jaren fors: hoe zorgen we dat we ons personeelsbeleid professionaliseren?

  • Voldoet de huidige bedrijfsvorm en bedrijfsstructuur nog? Wat zijn de mogelijkheden als we verder uitbreiden en doorgroeien?

  • Om te groeien is kapitaal nodig, waar vinden we een passende bedrijfsfinanciering voor onze groeiplannen?

  • We groeien op onze huidige locatie uit ons jasje, is dit het juiste moment om een eigen bedrijfspand te kopen?

  • We zien met onze onderneming kansen in het buitenland: welke stappen moeten we zetten om ook internationaal succesvol te worden. Waar moeten we fiscaal rekening mee houden als we internationaal gaan ondernemen?

De sparringpartner voor bedrijven die willen groeien

Als jouw bedrijf groeit of klaar is om door te groeien, komen er nieuwe en andere uitdagingen op jou af. Met Moore MKW heb je een zakelijke sparringpartner in huis die precies weet wat er nodig is om jouw bedrijf op een goede en gezonde manier te laten groeien.

We kennen jouw markt en branche, we weten wat er komt kijken bij groei en je kunt gebruik maken van onze jarenlange ervaring en expertise op verschillende terreinen.

Accountancy voor bedrijven die willen groeien

Onze accountants weten alles over de kansen en uitdagingen van groeiende bedrijven: ze zijn een ervaren sparringpartner om de ambities van jouw bedrijf mee te bespreken. Ze kunnen je adviseren en ondersteunen bij uiteenlopende vragen, ook als de groei onverhoopt uitblijft.

Belastingadvies

Juist als je met jouw bedrijf groeit, kunnen onze fiscale specialisten je met raad en daad bijstaan. Is jouw bedrijfsstructuur nog passend nu je groeit? En wat is jouw fiscale positie?

Met ons belastingadvies groei je op een fiscaal vriendelijke manier en kun je optimaal gebruik maken van alle belastingvoordeel. Ook als je internationaal onderneemt, weten wij de weg.

Martien - Belastingadvies

Bedrijfsfinanciering

Met de wil of wens om te groeien ontstaat vaak ook kapitaalbehoefte. Moore MKW Corporate Finance kan je adviseren en ondersteunen bij het regelen van een bedrijfsfinanciering die past bij jouw ambities.

Lees meer

Personeel en salaris

Als jouw bedrijf groeit, groeit het personeelsbestand vaak mee. Dat vraagt om andere oplossingen op het gebied van personeel en salaris. Moore MKW kan jou helpen met het professionaliseren van jouw personeelsbeleid.

Subsidieadvies voor groeiende bedrijven

Heb je groeiambities en zoek je financiering? Veel ondernemers laten subsidiekansen liggen. Met Moore MKW heb je jouw subsidieadviseurs binnen handbereik. Onze adviseurs onderzoeken graag welke mogelijkheden en kansen er zijn om bij te dragen aan jouw groei.

Lees meer
Erik -Subsidieadvies

Altijd overzicht dankzij een online administratie

Altijd en overal inzicht in jouw financiën? Wij helpen je graag verder met de inrichting van een perfecte online administratie. Een goede inrichting van jouw financiële administratie bespaart je tijd en geld.

Je krijgt hiermee zicht op jouw business en eventuele kansen om jouw rendement te verhogen en groei te realiseren. Ook weet je wanneer de groei achterblijft.

Internationale ambities?

Wil je met jouw bedrijf groeien in het buitenland? En wil je die groei realiseren met een overname? Ook dan kunnen we jou helpen met het vinden van een geschikte overnamekandidaat. Moore MKW beschikt over een wereldwijd netwerk van specialisten.

Onze specialisten weten precies welke specifieke vragen en uitdagingen er bij ondernemen in het buitenland horen. Fiscale regels verschillen, de wet stelt andere eisen en iedere lokale markt heeft zijn eigen uitdagingen. Moore MKW begeleidt jou graag bij jouw internationale ambities.

In gesprek over de groei van jouw bedrijf?

Ben je op zoek naar een sparringpartner die weet wat er nodig is om jouw bedrijf te laten groeien? Moore MKW denkt graag met je mee. Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact met ons op.

Neem direct contact op
1 O0 A1126

Neem contact op

Contact

Eric Hutten RA
Eric Hutten RA

Bestuursvoorzitter Moore MKW

+31 (0)53 850 49 45

Rob Mulder
Rob Mulder AA

Partner accountancy

+31 (0)57 021 93 45

Dennis Buurs
Dennis Buurs AA

Accountant

+31 (0)59 165 78 26