Moore MKW ondersteunt Raamdecoratie.com succesvol bij subsidieaanvragen voor duurzaamheid

Raamdecoratie.com startte jaren geleden op een zolderkamer en groeide uit tot één van de grootste raamdecoratiewebshops van Nederland. Het assortiment bestaat zowel uit op maat gemaakte als klant-en-klare raamdecoratie voor B2B en B2C. In 2021 werd het toenmalige kantoorpand te klein waardoor er nieuwbouwplannen ontstonden. Tijdens deze nieuwbouwplannen kwam Thijmen Bourgondien, eigenaar van Raamdecoratie.com, tot de ontdekking dat er subsidiemogelijkheden waren op het gebied van duurzaamheid. De subsidieadviseurs van Moore MKW hebben de subsidiekansen in kaart gebracht en de communicatie met de installateur en het RVO uit handen genomen. Dit resulteerde in toegekende belastingvoordelen voor duurzaamheidsinvesteringen zoals zonnepanelen, elektrische laadpalen en luchtbehandelingskasten. Door de inzet van Moore MKW heeft Raamdecoratie.com alle duurzame subsidiekansen benut en belastingvoordeel behaald.
Screenshot

Bekijk de videocase

In deze video vertelt Thijmen Bourgondien hoe de samenwerking met Moore MKW bijdroeg aan het verduurzamen van hun nieuwbouwpand. En welke voordelen Raamdecoratie.com hierdoor heeft behaald.

Moore MKW ondersteunt Raamdecoratie.com succesvol bij subsidieaanvragen voor duurzaamheid

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb jij ook verbouw- of nieuwbouwplannen? En ben je benieuwd naar de subsidiekansen voor uw bedrijf? Neem contact op met één van onze specialisten. Zij helpen jou graag verder.

Neem contact op

Contact

Erik Schapink Msc
Erik Schapink

Subsidieadviseur

+31 (0)54 121 74 49

Deel dit artikel