Moore MKW Corporate finance begeleidt overname signbedrijf

Moore MKW Corporate finance treedt met grote regelmaat op als adviseur bij de koop en verkoop van ondernemingen. Zo begeleidde Moore MKW (voorheen KroeseWevers) de verkoop van Promotor Deventer BV. Promotor Deventer is een allround signbedrijf dat al sinds 1962 actief is in binnen- en buitenreclame. De onderneming is al vele jaren een begrip in de Stedendriehoek.
KroeseWevers ontcijfert

De case

Nijveldt Beheer BV heeft de aandelen overgenomen van de inmiddels oud eigenaar, Bert van Emst. Nijveldt Beheer BV is eigenaar van Speer Reclame Services met vestigingen in Emmen, De Wijk en Winschoten.

Moore MKW (voorheen KroeseWevers) heeft met een multidisciplinair team van overnameadviseurs, waarderingsspecialisten en fiscale experts de gehele overname begeleid. Sebastiaan Vos van JPR Advocaten heeft de juridische dienstverlening ondersteund.

Aanleiding

Vanaf eind juni gaat directeur-eigenaar Bert van Emst genieten van zijn vrije tijd. Na 35 jaar met veel toewijding en passie zijn bedrijf te hebben gerund, vindt Bert van Emst het tijd om het stokje over te dragen.

Met Speer Reclame Services is een uitermate geschikte koper gevonden. Vanaf het eerste gesprek was er een klik tussen Marcel Nijveldt van Speer Reclame en Communicatie BV en Bert van Emst en zijn vrouw Jolanda Brandwacht van Promotor Deventer BV.

Meer weten?

Moore MKW is specialist in advisering op het gebied van koop en verkoop van ondernemingen, management buy-ins en buy-outs, waardebepalingen, (transactie)financieringen, transaction advisory services en business restructuring.

Voor nadere informatie met betrekking tot de transactie of onze dienstverlening kun je contact opnemen met Rob Koops.

Neem contact op

Contact

Rob Koops RV
Rob Koops

Corporate finance adviseur

+31 (0)53 850 49 22

Deel dit artikel