Zes succesvolle Moore MKW-ballonvaarten om de fusie te vieren!

Onlangs kregen onze klanten en collega’s de kans om de in januari succesvol afgeronde fusie van Moore MKW op grote hoogten mee te vieren door deel te nemen aan een gewonnen ballonvaart. In mei stegen maar liefst 72 blije klanten en collega’s op voor een adembenemende en onvergetelijke ervaring.

Ballonvaart 17

Het maken van een ballonvaart is een mooi voorbeeld van teamwork, een waarde die bij Moore MKW hoog in het vaandel staat. De deelnemers maakten mét elkaar de ballon klaar om te vliegen. Na de landing was er een moment om met elkaar te proosten op de succesvolle fusie. Ook werd iedere ballonvaarder volgens de eeuwenoude traditie na de vaart gedoopt. Iedereen ging naar huis met een onvergetelijke ervaring én een eretitel.

Moore MKW-collega Tommie Witteveen, naast belastingadviseur ook ervaren ballonvaarder, stond garant voor de veiligheid en het plezier van onze winnaars. De reacties op de vaarten waren positief. Zo deelde onze klant Saskia Kooij van Werkplan Uitzendbureau haar ervaring: “Het is een mooie kans om een keer in een luchtballon te zitten. Op zakelijk vlak zie je elkaar genoeg, maar op een andere manier elkaar ontmoeten en iets ondernemen is altijd goed!”

De ballonvaarten brachten niet alleen prachtige wijdste uitzichten, maar ook onvergetelijke herinneringen voor al onze deelnemers. Met trots en plezier kijken we hierop terug. Bij Moore MKW streven we naar zakelijk succes én persoonlijk geluk. Dat begint met het delen van onvergetelijke gezamenlijke momenten!

Ballonvaart 6b

Heb je vragen? Neem contact op

Contact

Wendy Donker 1
Wendy Donker

Eventmanager

+31 (0)8 82 02 18 15

Deel dit artikel