Moore MKW verzorgt de online administratie van restaurant Stravinsky uit Hengelo

Moore MKW heeft de administratie van Restaurant Stravinsky gedigitaliseerd. Aan de hand van actuele cijfers en overzichtelijke dashboards heeft Laurens Satink, horeca-ondernemer en eigenaar van Restaurant Stravinsky, 24/7 inzicht in zijn financiën. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk hier de video.
Moore MKW verzorgt de online administratie van restaurant Stravinsky uit Hengelo

Bekijk videocase

Horeca-ondernemer Laurens Satink van Restaurant Stravinsky in het Overijsselse Hengelo heeft na advies van Moore MKW voor Exact Online gekozen. Dankzij de online administratie en advisering van onze accountants weet Stravinksy nu hoe zij goede marges kunnen behalen. In deze video vertelt Laurens Satink hoe de online administratie en samenwerking met Moore MKW heeft bijgedragen aan het succes van zijn horecabedrijf. Zo vertelt hij over de inzichten die zij hebben verkregen en welke acties op basis hiervan zijn ondernomen.

Thumnail video corporate Moore MKW Stravinsky

Heb jij al een digitale administratie?

Overdenk je om jouw financiële administratie te digitaliseren? Of heb je al een digitale administratie en wil je de next step hiermee zetten? Samen met jou brengen we jouw huidige situatie in kaart en kijken we naar jouw wensen en behoeften. Zo kunnen wij jou gericht adviseren en desgewenst ook ondersteunen bij de implementatie en monitoring hiervan. Overweeg je om over te stappen naar een ander pakket? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Neem contact op

Contact

Maikel Oostendorp AA
Maikel Oostendorp AA

Accountant accountancy

+31 (0)53 850 49 56

Deel dit artikel