Moore MKW digitaliseert en automatiseert administratie van de Nederlandse Dutch Fashion Support BV

De Nederlandse Dutch Fashion Support BV is supply chain specialist en full-service aanbieder in de modebranche voor B2B en B2C. Van het reconditioneren en fotograferen van kleding, tot voorraadbeheer, verzending en verwerken van retouren (B2C). Al meer dan 30 jaar wordt de Nederlandse ondersteund door Moore MKW (voorheen KroeseWevers) op het gebied van belastingadvies, corporate finance, salarisadministratie en IT-dienstverlening. 

Bij Sjaak Tolhuisen, directeur en eigenaar van de Nederlandse ontstond een aantal jaar geleden de behoefte om real time inzage te krijgen in de resultaten van het bedrijf. Daarom heeft Moore MKW de financiële administratie van de Nederlandse gedigitaliseerd, geautomatiseerd en gekoppeld aan niet financiële gegevens. Hierdoor hebben ze altijd en overal inzage in hun cijfers, waaronder in de productiviteit van de medewerkers.

Thumbnail videocase

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij ook altijd en overal inzicht in jouw financiële administratie? Benieuwd of het mogelijk is om jouw financiële en niet financiële gegevens te koppelen? Neem contact op met onze specialist. Hij helpt je graag verder.

Neem contact op

Contact

Ivo Klein Holkenborg
Ivo Klein Holkenborg

Consultant IT

+31 (0)31 437 48 40

Deel dit artikel