Moore MKW en Capsearch werken samen bij financiering van mkb

Moore MKW Corporate Finance en fintech-onderneming Capsearch kondigen vandaag aan samen te werken. Moore MKW begeleidt en adviseert ondernemingen onder meer bij het verkrijgen van financiering. Een financieringsspecialist stelt met het Capsearch-platform een digitale financieringsaanvraag op precies zoals een financier die graag ziet. In het netwerk van Capsearch zitten meer dan 40 financiers.
Britta corporate finance

De financieringsmarkt verandert continu

Het platform Capsearch koppelt vraag en aanbod in de financieringsmarkt. De vraagkant (mkb-adviseurs) kan zo snel in contact komen met de aanbodkant, de financiers. René Otten, senior adviseur corporate finance bij Moore MKW: “De financieringsmarkt verandert continu. Nieuwe aanbieders komen op de markt en financieringen lopen niet vanzelfsprekend meer via een bank. Als financieringsspecialist kunnen wij een grotere rol spelen bij kredietverlening aan het mkb door aanvragen deskundig en met versnelde doorlooptijden te begeleiden.

Door de vele marktpartijen kan financieren van een onderneming tegenwoordig een aardige klus zijn. Het positief verrassen van klanten met doordachte en creatieve oplossingen staat bij ons voorop. Zo overtreffen we de verwachtingen van onze klanten. Om aan te sluiten bij de wensen en eisen van de huidige tijd voeren we regelmatig vernieuwingen door. Capsearch draagt hieraan bij en helpt de complexe en soms nog ouderwets werkende, inefficiënte financieringsmarkt te moderniseren.”

Eén aanvraag naar veelheid van financiers

Max Henny, directeur en medeoprichter van Capsearch: “Elke financier heeft nog zijn eigen manier waarop deze een aanvraag voor financiering ontvangt. Als een adviseur offertes van meerdere partijen wil ontvangen, dan moet je voor elke financier apart meestal een uitgebreid proces door. Via Capsearch stel je nu als adviseur maar één aanvraag op, die je eenvoudig naar alle aangesloten financiers stuurt. De markt voor mkb-financiering maken we zo transparant en toegankelijk. Dankzij het ruime aanbod van financiers vergroot je de kans op een geslaagde en passende financiering. Persoonlijk overleg met één van onze specialisten is altijd mogelijk. Er gaat immers niets boven contact van mens tot mens.

Onze focus ligt voortdurend op innovatie. Dat doen we niet alleen, wij geloven in een innige samenwerking met financiers en adviseurs. Eenvoud, helderheid en persoonlijk contact met adviseurs en financiers staan daarbij centraal. Dit maakt het mogelijk technologie en financiële kennis te verbinden. Het team van deskundige adviseurs van Moore MKW, gevestigd in Noord Oost-Nederland, heeft de afgelopen jaren honderden ondernemers begeleid. Wij zijn verheugd dat wij met ons platform, samen met Moore MKW, ondernemers verder kunnen helpen.”

Neem contact op

Contact

René Otten
René Otten

Corporate finance adviseur

+31 (0)57 274 58 21

Deel dit artikel