Veldhuis Schoonmaakbedrijf BV verkocht aan CSU onder begeleiding van Moore MKW

Echtpaar Hellen en Ronald Veldhuis wilt meer van hun vrije tijd kunnen genieten. Daarom verkochten zij, na een lange emotionele achtbaan te hebben hun bedrijf: Veldhuis Schoonmaakbedrijf BV. Nadat bleek dat de kinderen geen interesse hebben in overname van het bedrijf, heeft het team van Moore MKW corporate finance dit traject opgepakt.
20221130 Kroesewevers verkleind2

Het gehele verkoopproces van Veldhuis Schoonmaakbedrijf BV heeft mede door de gevolgen van Corona meer dan twee jaar geduurd. Dit is langer dan gebruikelijk. Uiteindelijk is na een pauze, waarbij de marktomstandigheden duidelijk verbeterden, alsnog de juiste koper gevonden. Door aansluiting te zoeken bij een grote landelijke partij is de continuïteit van de onderneming voor langere tijd gewaarborgd.

De specialisten van Moore MKW corporate finance hebben in het overnameproces het volgende opgepakt: het schrijven van een informatiememorandum, het zoeken naar een geschikte overnamekandidaat, het voeren van de onderhandelingen en de feitelijke bedrijfsoverdracht. In het gehele traject hebben de specialisten als een klankbord van de beide ondernemers opgetreden.

De schoonmaakbranche kenmerkt zich door schaalvergroting, waarbij regionale en landelijke partijen groeien door overnames van lokale ondernemingen. De specialisten van Moore MKW corporate finance hebben een goed netwerk in deze branche wat de kans op een succesvolle verkoop verhoogt.

Neem contact op

Contact

Mr. Berto Janssen
Berto Janssen

Corporate finance adviseur

+31 (0)53 850 49 15

Niels Grolleman MSc
Niels Grolleman

Corporate finance adviseur

+31 (0)53 850 49 82

Deel dit artikel