Specialisten Moore MKW begeleiden verkoop SNS-vestigingen

Roy Siebes was al jaren succesvol als franchisenemer bij de SNS met vestigingen in Velp, Dieren, Duiven en Zevenaar. Hij wilde zijn handen vrij maken om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Moore MKW Corporate finance is ingeschakeld om op zoek te gaan naar een geschikte koper voor zijn SNS-vestigingen die niet alleen door de landelijke directie van SNS goedgekeurd diende te worden, maar ook door de Autoriteit Financiële Markten (AFM).
Jelle Draper DSC 5671

Roy Siebes is in 2010 gestart als franchisenemer bij de SNS. In ruim 2 jaar bouwt hij zijn onderneming uit naar vier vestigingen. De heer Siebes heeft na 12 jaar behoefte aan een andere uitdaging en is op zoek naar een opvolger die tevens aan de eisen van SNS en AFM voldoet.

De specialisten van Moore MKW Corporate finance hebben hun eigen netwerk binnen Moore MKW gebruikt om potentiële kandidaten te vinden en te benaderen. Met verschillende partijen zijn verkennende gesprekken gevoerd, waarbij er direct een goede klik was met Daniel de Grood. Daniel de Grood heeft ruime bancaire ervaring en had al langer het idee om iets voor zich zelf te beginnen.

Moore MKW Corporate finance trad op als adviseur van de verkopende partij en coördineerde het gehele transactieproces, waaronder:

  • het opstellen van een prijsadvies;
  • het samenstellen van het informatie memorandum;
  • het benaderen van de geselecteerde partijen het structureren van de transactie;
  • het coördineren van het due diligence onderzoek;
  • de finale onderhandelingen met betrekking tot de transactiedocumentatie.

Neem contact op

Contact

Rob Koops RV
Rob Koops

Corporate finance adviseur

+31 (0)53 850 49 22

Deel dit artikel