Corporate finance, accountancy en IT in harmonie: het verhaal van financieel succes

Ondernemers willen ondernemen vanuit hun passie en doelen. Soms worden financiële risico’s echter over het hoofd gezien, met mogelijke ingrijpende gevolgen. De corporate finance adviseurs van Moore MKW kunnen deze risico’s tijdig signaleren en voorkomen. Lees in deze blog hoe wij waarde toevoegen aan ondernemingen door vroegtijdig in te grijpen en met elkaar tot successen te komen.

Corporate finance, accountancy en IT in harmonie: het verhaal van financieel succes

Succesverhaal

Niels Grolleman en Rik de Jonge van Moore MKW corporate finance hebben recentelijk een traject afgerond in samenwerking met de accountancy-afdeling. Eind 2022 vroeg relatiebeheerder Harold Kin aan Rik om mogelijke rendementsverbetering en herfinanciering te onderzoeken voor een klant die net uit bijzonder beheer was gekomen.

Door de expertise en gedrevenheid van Niels en Rik slaagden ze erin niet alleen de financiering veilig te stellen, maar ook maandelijks de prestaties van de onderneming te monitoren. Dankzij geautomatiseerde maandrapportages steeg de EBITDA (Earnings Before Interest, Taxes, Depreciation and Amortization) van 2,5% in 2020 naar 8% in 2023.

Samenwerking als sleutel tot succes

Bij corporate finance gaat het niet alleen om aan- en verkoop van ondernemingen, financieringstrajecten en waarderingen. Wij werken samen met relatiemanagers, accountants en fiscalisten om de klant van een breed scala aan diensten te voorzien.

Onze corporate finance adviseurs kijken naar de toekomst door het voeren van constructieve gesprekken met klanten, die soms gepaard gaan met lastige beslissingen. Tussen historische cijfers en vooruitkijken spelen onze IT-specialisten een cruciale rol, door zich bezig te houden met huidige processen en het inzichtelijk maken van stuurinformatie voor ondernemers.

De kracht van triggerpoints

Rendementsverbetering is te realiseren door tijdig vijf veelvoorkomende triggerpoints te identificeren. Maak ook gebruik van onze kennis en ervaring op het gebied van data-analyse, prognosticeren en het stellen van de juiste vragen. Zo bouwen we samen aan een duurzame relatie en succesvolle groei!

Visual triggerpoints update CF

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over hoe de samenwerking tussen onze specialisten jouw onderneming naar nieuwe hoogten kan tillen? Neem dan contact op met Niels of Rik. Wij staan klaar om onze kennis en ervaring in te zetten voor het succes van jouw onderneming.

Neem contact op

Contact

Niels Grolleman MSc
Niels Grolleman

Corporate finance adviseur

+31 (0)53 850 49 82

Deel dit artikel