Altobarrio BV verkoopt haar aandelen in Bis People BV onder begeleiding van Moore MKW aan Covebo Uitzendgroep

Bis People, specialist in het uitzenden van personeel in de sectoren bouw en techniek, stond op een kruising van paden: zelf doorgroeien en de eigen organisatie versterken of aansluiting zoeken bij een grote landelijk speler in de uitzendmarkt. Rutger Hoogwijk heeft voor het laatste gekozen en zijn aandelen overgedragen aan Covebo Uitzendgoep. Hij blijft voorlopig nog betrokken bij de volgende fase van de onderneming.
Case Altobarrio BV header

Na het verkrijgen van een verkoopmandaat is door de specialisten van Moore MKW het gehele verkoopproces opgepakt. Van het schrijven van een informatiememorandum, het zoeken naar een geschikte overnamekandidaat, het samen met de ondernemer voeren van de onderhandelingen tot de feitelijke bedrijfsoverdracht. In het gehele traject hebben de specialisten als een klankbord voor de ondernemer opgetreden.

De uitzendbranche kenmerkt zich door schaalvergroting, waarbij regionale en landelijke partijen groeien door overnames van lokale ondernemingen. De specialisten van Moore MKW corporate finance hebben een goed netwerk in deze branche wat de kans op een succesvolle verkoop verhoogt.

Neem contact op

Contact

Mr. Berto Janssen
Berto Janssen

Corporate finance adviseur

+31 (0)53 850 49 15

Deel dit artikel