Moore MKW benoemt een nieuw directielid per 1 januari 2024

Sinds 1 januari 2024 wordt de directie van Moore MKW Doetinchem versterkt door een nieuw directielid en aandeelhouder: Rick Lavalaye. In dit bericht vertellen we je graag meer over ons nieuwe directielid.

Moore MKW benoemt één nieuw directielid per 1 januari 2024

(V.l.n.r. Richard ten Pas, Maurice Schulte, Guido Kamps, Rick Lavalaye en Alexander Derksen)

Over Rick Lavalaye

Rick Lavalaye, opgegroeid in de omgeving van Doetinchem, heeft meer dan 20 jaar accountancy-ervaring. Op onze vestiging in Doetinchem heeft hij een belangrijke rol in de aansturing van de accountancypraktijk. Zijn expertise ligt met name op het gebied van advisering voor verschillende mkb-bedrijven. Zowel als specialist als procesbegeleider haalt Rick veel voldoening uit het geven van deskundig advies en persoonlijke aandacht aan ondernemers, waardoor zij de juiste stappen zetten en gewenste doelen bereiken. Ook hecht hij veel waarde aan de ontwikkeling van zijn team en geniet Rick ervan om zijn collega’s zowel op persoonlijk als professioneel vlak te zien groeien.

De leiding van kantoor Doetinchem is met ingang van 1 januari 2024 in handen van Alexander Derksen, Guido Kamps, Richard ten Pas, Maurice Schulte en Rick Lavalaye.

Vragen?

Wil je de nieuwe partner persoonlijk feliciteren of heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op met Rick Lavalaye.

Neem contact op

Contact

Rick Lavalaye AA
Rick Lavalaye AA

Partner accountancy

+31 (0)31 437 48 58

Deel dit artikel