Raad van commissarissen

Als Moore MKW dragen we bij aan persoonlijk geluk, zakelijk succes en onze samenleving. Om dat voor iedereen goed te doen bewaakt onze Raad van Commissarissen (RvC) de belangen van de onderneming, aandeelhouders en andere belanghebbenden. Ze houden toezicht op het beleid van onze directie en bieden waardevolle adviezen bij strategische beslissingen. Zo bouwen we samen verder aan onze toekomstbestendige organisatie en waarborgen we duurzame groei op lange termijn.

RVC stelt zich voor

Onze RvC bestaat uit toonaangevende professionals John van der Starre, Floor Verhaaf en Sergej Berendsen. Met hen beschikt Moore MKW over een RvC die uitstekend is toegerust om de hedendaagse uitdagingen aan te gaan. Onze RvC-leden stellen zich graag aan je voor.

Voorzitter RvC John van der Starre

John van der Starre is oprichter van 3D Governance. Hij heeft brede ervaring als bestuurder en toezichthouder in diverse sectoren. Als voormalig openbaar accountant, onder meer als auditpartner bij PwC, kent hij de accountancypraktijk. In de afgelopen jaren heeft Van der Starre zich gespecialiseerd in het vakgebied van corporate governance.

In zijn rol als voorzitter combineert John zijn strategisch inzicht met praktische ervaring. Hierbij ligt de nadruk op het ondersteunen en waarborgen van goed bestuur en effectieve risicobeheersing. Dit doet hij altijd in lijn met het strategisch plan en de vijf strategische pijlers van Moore MKW.

John van der Starre

RvC-lid Floor Verhaaf

Floor Verhaaf is HR-manager bij Star-shl en strategisch partner HR development bij het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit. Daarnaast is zij eigenaar van adviesbureau Oerdwister.

Floor Verhaaf brengt niet alleen haar visie op HR, maar ook kennis over vitale en gezonde organisaties naar de RvC. Daarmee is zij van grote toegevoegde waarde.

De eerste en belangrijkste strategische pijler van Moore MKW is ‘Mensen op één’. Hier geven wij betekenis aan door ons te focussen op werkgeluk. Onze kernwaarden teamwork, plezier, balans, persoonlijke ontwikkeling en professionaliteit staan daarin centraal. Floor gelooft in het belang van een gezonde werkcultuur. Binnen de RvC ziet zij toe op het bevorderen van welzijn en ontwikkeling binnen Moore MKW.

Floor

RvC-lid Sergej Berendsen

Sergej Berendsen is bijna vijf jaar Chief Executive Officer (CEO) bij IDC Metri, onderdeel van IDC: een wereldwijde speler op het gebied van market intelligence, adviesdiensten en ICT-oplossingen.

Hij is zeer ervaren op het vlak van verandermanagement binnen de IT- en financiële sector. Als bruggenbouwer tussen technologie en bedrijfsstrategie draagt Sergej bij aan de ambitie van Moore MKW om als toekomstbestendige organisatie te focussen op digitaliseren en innoveren. Zijn strategisch en tactisch denkvermogen én aandacht voor menselijke verbinding zijn een welkome aanvulling in de RvC.

Sergej