Inspiratiebijeenkomst Duurzaamheid 10 oktober 2024 – Ontdek de toekomst van duurzaam ondernemen!

 • 10-10-2024
 • 19:00 - 23:00 uur
 • Ecomunitypark 5
  8431 SM Oosterwolde

Duurzaamheid is een actueel thema dat veel ondernemers bezighoudt. Daarom nodigen wij je van harte uit voor onze Inspiratiebijeenkomst Duurzaamheid, speciaal georganiseerd voor onze klanten in de regio Noord. Dit evenement biedt jou de kans om te leren, geïnspireerd te raken en vooruit te kijken naar de duurzame toekomst van jouw onderneming.

I Stock 1188899957

Sprekers

 • Richard van Hooijdonk (Futurist, keynotespreker en trendwatcher)

  Tijdens dit event verkent Richard trends in AI, robotica, drones, blockchain, en meer. Zijn inspiratiesessies, bezocht door 600.000 mensen, bieden inzichten in de opkomst van baanbrekende technologieën en hun impact op de toekomst.

 • Johan van Heerikhuizen (Technisch directeur De Groot Installatiegroep)
  De Groot Installatiegroep, sinds 1965 toekomstgericht, combineert familiegevoel en bedrijfsbelang met duurzaamheid. Johan van Heerikhuizen vertelt over het zelfvoorzienende Pampuseiland-project dat fossielvrij opereert dankzij wind, zon, waterstof, biovergisting en thermische energie. Een inspirerend voorbeeld van duurzame innovatie!
 • Jehannes Santema (CEO ECOstyle)

  ECOstyle, al meer dan 55 jaar pionier in duurzame producten, streeft naar een betere wereld met ecologisch verantwoorde oplossingen. Onder leiding van CEO Jehannes Santema helpt ECOstyle bedrijven duurzamer te bouwen, geïnspireerd door de visie van oprichter Jan Zwart op natuurkracht en minimale milieubelasting.

Aanmelden

Meld je vóór 25 september 2024 aan en verzeker jezelf van een plek op dit inspirerende duurzaamheidsevenement!

Meld je aan

Neem contact op

Contact

Evert Jan Terwijlen Msc RA
Evert Jan ter Wijlen RA

Accountant

+31 (0)59 165 78 87

Deel dit evenement