Subsidiekansen voor mkb-ondernemers in Noord-Nederland

Subsidieadvies

Speciaal voor ondernemers in Noord-Nederland heeft de SNN twee subsidieregelingen geïntroduceerd. Zo is het aantrekkelijk om te investeren in duurzame bedrijfsgebouwen en of de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten. 
Direct contact opnemen

Subsidie voor investerings- en opleidingsprojecten in de proces- en maakindustrie

Wil jij investeren in duurzame bedrijfsuitingen en of gebouwen? En heb je een industriële onderneming in de proces- en maakindustrie die gevestigd is in de provincie Groningen en of Gemeente Emmen? Dan kun je mogelijk een deel van de investeringskosten gesubsidieerd krijgen. Ook komt de SNN ondernemers uit het noorden tegemoet in de bij- en omscholing van jouw personeel.

Lees meer
Subsidie investering en opleiding voor provincie Groningen en Gemeente Emmen

Subsidie Valorisatie en Kennisontwikkeling

Met de subsidie voor Valorisatie en Kennisontwikkeling 2023 kunnen mkb-ondernemers en kennisinstellingen in Drenthe, Groningen en Friesland kansrijke innovatieve producten en diensten voor de markt ontwikkelen. Daarnaast kan de subsidie bedrijven en kennisinstellingen helpen om nieuwe kennis te vergaren, te ontwikkelen en toe te passen. Hierbij kan het subsidiebedrag oplopen tot maximaal € 2,5 miljoen per projectpartner en € 4 miljoen per project.

Lees meer
Subsidieregelingen

Subsidie aanvragen

Wil jij als mkb-ondernemer in Noord-Nederland meer weten over deze regelingen? Of heb je hulp nodig bij het aanvragen van subsidie? Onze subsidieadviseurs ondersteunen je graag.

Neem contact op
20230404 Subsidieadvies KW Casper Maas Fotografie DSC4195 verkleind

Neem contact op

Contact

Ing jan schut 1
Jan Schut

Subsidieadviseur

+31 (0)54 153 06 66