Subsidiekansen voor mkb-ondernemers in Noord-Nederland

Subsidieadvies

Speciaal voor ondernemers in Noord-Nederland heeft de SNN twee subsidieregelingen geïntroduceerd. Zo is het aantrekkelijk om te investeren in duurzame bedrijfsgebouwen en of de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten. 
Direct contact opnemen

Subsidie Mkb digitalisering en robotisering (JTF)

Ben jij als ondernemer in de proces- en maakindustrie actief in de regio Groningen-Emmen? Dan kun je via het Just Transition Fund (JTF) subsidie aanvragen voor het opstellen van een digitaliseringsadvies of voor de investering in hard- en software. De subsidie is in het leven geroepen om bij te dragen aan een schoner én efficiënter productieproces, gericht op een groenere toekomst. Aanvragen kan vanaf 20 maart 2024.

Lees meer
I Stock 1443876461

Subsidie Mkb personeel en scholing (JTF)

Ben jij als ondernemer in de proces- en maakindustrie actief in de regio Groningen-Emmen? Dan kun je 50% van de kosten voor het opstellen van een strategisch personeelsadvies en/of -beleid, het bijscholen van personeel op nieuwe vaardigheden en competenties óf het aannemen van nieuwe medewerkers vergoed krijgen. Het Just Transition Fund (JTF) zet de subsidie vanaf 20 maart 2024 in om samen Noord-Nederland nóg mooier, sterker en groener te maken.

Lees meer
Subsidie Mkb personeel en scholing (JTF)

Subsidie Valorisatie en Kennisontwikkeling

Met de subsidie voor Valorisatie en Kennisontwikkeling 2023 kunnen mkb-ondernemers en kennisinstellingen in Drenthe, Groningen en Friesland kansrijke innovatieve producten en diensten voor de markt ontwikkelen. Daarnaast kan de subsidie bedrijven en kennisinstellingen helpen om nieuwe kennis te vergaren, te ontwikkelen en toe te passen. Hierbij kan het subsidiebedrag oplopen tot maximaal € 2,5 miljoen per projectpartner en € 4 miljoen per project.

Lees meer
Subsidieregelingen

Subsidie aanvragen

Wil jij als mkb-ondernemer in Noord-Nederland meer weten over deze regelingen? Of heb je hulp nodig bij het aanvragen van subsidie? Onze subsidieadviseurs ondersteunen je graag.

Neem contact op
20230404 Subsidieadvies KW Casper Maas Fotografie DSC4195 verkleind

Neem contact op

Contact

Bert Zigterman
Bert Zigterman

Subsidieadviseur

+31 (0)59 161 63 04