Succesvolle PRE-EXIT van een softwarebedrijf

Een investeerder betreedt de wereld van (SAAS) softwareoplossingen middels een meerderheidsaandeel in een middelgroot softwarebedrijf. Moore MKW Corporate Finance begeleidt dit softwarebedrijf bij de verkoop. Met het verworven kapitaal wil het softwarebedrijf de groeiambities in de informatiemarkt kracht bij zetten. Het softwarebedrijf is dé partner voor grotere organisaties in de toepassing van hun specifieke SAAS oplossing. Met hun breed inzetbare high-end oplossing ondersteunen ze een aansprekende klantenkring in het managen van informatie en processen.
Software SAAS

Meerwaarde Moore MKW

Na 25 jaar is het tijd om een nieuwe krachtige aandeelhouder aan boord te halen om de groeiambities concreet in te vullen.

Met Moore MKW als sparringpartner vormt het softwarebedrijf een hernieuwde langetermijnvisie. Met deze financiële slagkracht is het softwarebedrijf klaar voor de volgende stap in het verder versterken van haar positie in de sector. De oprichter blijft aan, als medeaandeelhouder en als directielid waarbij de investeerder middels haar eigen Investment Director de directie versterkt.

“Dat klanten hierbij optimaal bediend blijven, staat voorop. Evenals de professionele groei van medewerkers en de doorontwikkeling van onze SAAS oplossingen”

De investeerder

De investeerder is een familiefonds. “Wij zijn blij om het team van het softwarebedrijf te verwelkomen binnen onze groep van softwarebedrijven en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking”. De investeerder zoekt met een lange termijn horizon en committeert zich als actieve partner aan het realiseren van duurzame groei, stabiele werkgelegenheid en het leveren van hoogwaardige diensten en producten.

Om markttechnische redenen is dit bericht geanonimiseerd.

“Dit softwarebedrijf is een sterke partij met complete SAAS oplossingen, een indrukwekkende klantenkring en een professioneel team. Een prachtige uitbreiding op ons ICT-portfolio.”

Peter van Kempen

ing. Peter van Kempen
Adviseur Corporate Finance

Neem contact op

Contact

Peter van Kempen
Peter van Kempen

Corporate finance adviseur

+31 (0)88 2021 400

Deel dit artikel