KroeseWevers en Moore MTH bundelen krachten met UNP accountants adviseurs en versterken positie in Noord-Nederland

UNP accountants adviseurs sluit zich met terugwerkende kracht per 1 januari 2023 aan bij KroeseWevers. KroeseWevers en Moore MTH werken aan de juridische afronding van de fusie tot Moore MKW, waardoor UNP op termijn opgaat in Moore MKW. UNP telt vijftig medewerkers en is gevestigd in Assen. De aansluiting van UNP bij Moore MKW zorgt ervoor dat de gezamenlijke marktpositie in het noorden van Nederland nog verder verstevigd wordt. Jan Ningo Dijck en Coen van den Berg van UNP treden als partners toe.
KroeseWevers en Moore MTH bundelen krachten met UNP accountants adviseurs en versterken positie in Noord-Nederland

Samen ondernemers nog beter bedienen met multidisciplinaire dienstverlening

De aansluiting van UNP maakt het voor Moore MKW mogelijk om ondernemers in het noorden van Nederland multidisciplinair nog beter en continu verder te helpen. De kernwaarden, cultuur, werkwijze en klantenportefeuille van UNP sluiten goed aan bij Moore MKW. Verder is UNP, net als KroeseWevers, een vooraanstaande landelijke speler in de accountancy voor supermarkten. Door deze aansluiting krijgt Moore MKW ook op dit vlak een nog sterkere marktpositie.

Aantrekkelijke werkgever voor talent in het Noorden

Met locaties in Groningen, Assen, Emmen, Steenwijk, Heerenveen, Meppel en Zwolle is er een mooie en sterke noordelijke regio ontstaan binnen Moore MKW. Hierdoor hebben (potentiële) medewerkers in het Noorden de mogelijkheid om relatief dicht bij huis een werkplek te vinden.

Bovendien ontstaan voor bestaande medewerkers extra mogelijkheden om hun talenten verder te ontwikkelen, door bijvoorbeeld de inzet van ontwikkelprogramma's. Dit draagt bij aan het behoud van goede en blije medewerkers. Zij zijn de sleutel tot een succesvolle, toekomstbestendige organisatie.

Geleidelijke integratie fusieorganisatie

De integratie zal in 2023 geleidelijk vorm krijgen. De rebranding naar Moore MKW is in ontwikkeling, daarom opereren en communiceren KroeseWevers, Moore MTH en UNP voorlopig nog vanuit de eigen merknaam. Verder zal de bezoeklocatie van Moore MTH in Assen op termijn opgaan in de locatie van UNP.

Top 10 speler in de accountancy

Door de toetreding van UNP telt toekomstig Moore MKW ruim 1.000 medewerkers verdeeld over 19 vestigingen in het noorden, oosten, midden en westen van Nederland. Samen bedienen zij 40.000 klanten en heeft de organisatie een omzet van meer dan 100 miljoen euro per jaar. Hiermee gaat Moore MKW richting de top 10 accountancykantoren van Nederland.

“Wij zijn trots dat we ons bij een kwaliteitskantoor van deze omvang aan kunnen sluiten, dit is goed voor onze mensen en voor onze klanten”, aldus UNP-partner Coen van den Berg. “En wij zijn trots op de aansluiting van UNP, onder andere omdat zij kwaliteit ook hoog in het vaandel hebben staan”, aldus Eric Hutten, directievoorzitter KroeseWevers.

Samen toekomstbestendig

KroeseWevers, Moore MTH en UNP zijn ervan overtuigd dat zij samen sterker staan en beter in staat zijn om bij te dragen aan persoonlijk geluk, zakelijk succes en onze samenleving.

Neem contact op

Contact

Eric Hutten RA
Eric Hutten RA

Bestuursvoorzitter Moore MKW

+31 (0)53 850 49 45

Deel dit artikel