KroeseWevers benoemt nieuwe directieleden en nieuwe voorzitter Dagelijks Bestuur

KroeseWevers Accountants en Belastingadviseurs (inmiddels Moore MKW) heeft Gé Satink, Edwin de Witte, Jan Borggreve en Maurice Schulte per 1 januari 2019 benoemd tot directieleden. Daarnaast is Jan Arkink per 1 januari 2019 uitgetreden en is Eric Hutten sindsdien de nieuwe voorzitter van het Dagelijks Bestuur.

KroeseWevers benoemt nieuwe directieleden en nieuwe voorzitter Dagelijks Bestuur

Aansluiting van LENS bij KroeseWevers

Gé Satink en Edwin de Witte waren tot voor kort partner bij LENS accountants. Met de aansluiting van LENS bij KroeseWevers zijn beide heren per 1 januari 2019 toegetreden tot de directie. Gé Satink is registeraccountant en meer dan 20 jaar verbonden aan LENS accountants. Edwin de Witte is de afgelopen 7 jaar werkzaam geweest als partner en belastingadviseur bij LENS accountants en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vak.

Gé Satink en Edwin de Witte - KroeseWevers

Jan Borggreve

Jan Borggreve is sinds 1997 werkzaam bij KroeseWevers op de Accountancy afdeling. Hij is verantwoordelijk voor de aansturing van de samenstelafdeling in Enschede en de werkgeversdesk. Ook geeft Jan leiding aan de afdeling 'IT MKB advies', hierbij adviseert hij ondernemingen op het gebied van digitalisering en automatisering, waarbij procesoptimalisatie en het realiseren van efficiency-voordelen voor de MKB-er centraal staan.

Jan Borggreve Kroese Wevers

Maurice Schulte

Maurice Schulte is ruim 18 jaar werkzaam op de Auditafdeling van KroeseWevers in Doetinchem. Hij is als registeraccountant betrokken bij de controle van MKB-bedrijven in de regio Oost-Nederland. Ook is Maurice actief bij controles van grote internationale ondernemingen en adviseert hij vele handels-, productie- en dienstverlenende bedrijven op financieel en strategisch vlak.

Maurice Schulte - KroeseWevers

Bestuur

Na het uittreden van directievoorzitter Jan Arkink per 1 januari 2019, is Eric Hutten benoemd tot nieuwe voorzitter van het Dagelijks Bestuur. Eric Hutten is sinds 2006 werkzaam bij KroeseWevers en maakt inmiddels enkele jaren deel uit van het Dagelijks Bestuur. Momenteel bestaat het Dagelijks Bestuur van KroeseWevers uit Eric Hutten (voorzitter Dagelijks Bestuur) en Guido Kamps (lid Dagelijks Bestuur).

16 KroeseWevers partners

Met de toetreding van Gé Satink, Edwin de Witte, Jan Borggreve en Maurice Schulte, bestaat het partnerteam van KroeseWevers uit 16 personen. Met de toetreding van de vier nieuwe partners wordt het directieteam verder versterkt voor de toekomst, met wie invulling wordt gegeven aan de groeiambities van de organisatie.

Deel dit artikel