Uitnodiging KennisCafé Oldenzaal 4 juli

Met veel plezier nodigen we je uit voor het KennisCafé op 4 juli a.s. in ons geheel vernieuwde kantoor in Oldenzaal! Dit evenement biedt je een unieke gelegenheid om niet alleen ons prachtig gerenoveerde kantoor te bezichtigen, maar ook deel te nemen aan twee boeiende workshops. Wat ons betreft een uitgelezen kans om waardevolle kennis op te doen en te netwerken met andere ondernemers.

Wat kun je verwachten?

Ons KennisCafé belooft een avond vol inspiratie en inzichten te worden. We hebben een gevarieerd programma samengesteld met vier interessante workshops van elk 30 minuten waaruit je er twee kunt kiezen!

Programma KennisCafé 4 juli 2024

19.00 uur: Inloop

19.30 - 20.00 uur: Workshops ronde 1

20.00 – 20.20 uur: Pauze met gelegenheid voor een drankje

20.20 – 20.50 uur: Workshops ronde 2

20.50 - 23.00 uur: Borrel en netwerkgelegenheid

Workshops

1. Werkkostenregeling (WKR)

Onze loonheffingsspecialist Lizeth Oonk bespreekt de hoofdlijnen van de WKR, hoe je deze kunt inzetten om een goede werkgever te blijven en toont praktijkcases over de toepassing van de WKR.

2. Subsidies voor jouw onderneming

Onze subsidiespecialist Erik Schapink vertelt je alles over subsidies voor innovatieve projecten, duurzame investeringen en investeringen in personeel.

3. Artificial Intelligence in de accountancy

Nick Olde Keizer en Wouter van den Heuvel (Go Fourward / JouwAiPartner.nl) geven inzicht in hoe de accountancy omgaat met AI en hoe je met jouw onderneming kunt profiteren van AI.

4. Corporate Finance: waardering van jouw onderneming

Onze corporate finance specialist Rob Koops legt uit hoe een verkooptraject verloopt, hoe de waardering van een onderneming plaatsvindt en welke aspecten daarbij een rol spelen.

Aanmelding workshops

Meld je vóór 1 juli a.s. aan voor twee workshops naar keuze. We zouden het leuk vinden als jij een introducee mee wilt nemen. Geef dat ook even aan bij de aanmelding, zodat iedereen verzekerd is voor deelname aan de workshops van keuze. Na de workshops is er ruim de tijd om onder het genot van een drankje na te praten en te netwerken.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen in ons vernieuwde kantoor in Oldenzaal (De Matenstraat 47).

Graag tot 4 juli!

Met vriendelijke groet,

Moore MKW Oldenzaal

Aanmelden KennisCafé

Geef de naam van jouw introducee door indien van toepassing
Je kunt maximaal twee workshops kiezen

Vragen? Neem contact op

Contact

Mr. Drs. Harold Oude Smeijers
mr. drs. Harold Oude Smeijers

Partner belastingadvies

+31 (0)54 121 74 27