Wielerdag - 13 september

 • 13-09-2024
 • 13:30 uur - 20:00 uur
 • Morshoekweg 16
  7552 PE Hengelo

Graag nodigen wij je uit voor ons wielerevent op vrijdag 13 september. Samen met Kienhuis Legal advocaten en notarissen hebben we een prachtige wielertocht door het schitterende Twentse landschap georganiseerd. De dag wordt afgesloten met een BBQ en een inspirerende presentatie door Gerard Kemkers.

Header bij mailing

Fiets je met ons mee?

We beginnen de wielerdag om 13.00 uur met een ontvangst bij Golfclub Driene in Hengelo. Zorg ervoor dat je in wielerkleding en met een gevulde maag arriveert. In samenwerking met Wielerclub Het Oosten hebben we drie mooie routes uitgezet. Voor de meer geoefende fietser is er een rit van 60 of 90 kilometer. Wie het wat rustiger aan wil doen, kan kiezen voor de rit van 40 kilometer.

Voor ervaren renners en ‘mooi-weer-fietsers’

Je kunt in het aanmeldformulier aangeven of je ervaren, redelijk ervaren of een ‘mooi-weer-fietser’ bent. Daarbij kun je ook de gewenste afstand aanvinken:

 • ± 90-100 kilometer voor de snelle renners
 • ± 60-70 kilometer voor de middengroep
 • ± 40-50 kilometer voor de mooi-weer-fietsers

Bij een gering aantal deelnemers voor de 40-50 kilometer groep wordt deze samengevoegd met de 60-70 kilometer groep.

Na je aanmelding ontvang je van ons meer informatie over de wielerdag. Houd er in ieder geval rekening mee dat een helm en (wieler)handschoenen verplicht zijn. Zorg ook voor eigen fietskleding, een fietspomp en een reserveband.

Spreker Gerard Kemkers

Gerard Kemkers bereikte als schaatser zijn hoogtepunt in 1988 met brons op de 5.000 meter tijdens de Olympische Spelen in Calgary. Als coach won hij in 2006 en 2013 de titel Nationaal Coach van het Jaar. Hij coachte Sven Kramer en Ireen Wüst naar meerdere gouden medailles. Na zijn schaatscarrière werd hij eerst bondscoach in Amerika en daarna bekleedde hij dezelfde functie in Nederland, richtte de succesvolle TVM-schaatsploeg op en werkte bij FC Groningen.

In 2018 startte hij in Enschede met TalentNED, een initiatief gericht op talentontwikkeling. Gerard staat bekend om zijn passie en gedrevenheid. Tijdens zijn presentatie zal hij vertellen over coaching en leiderschap, teamwork, talentontwikkeling en het overwinnen van tegenslagen.

Programma

 • 13.30 uur: Ontvangst in wielerkleding bij Golfclub Driene in Hengelo
 • 13.45 uur: Welkom door Matthijs van Rozen van Kienhuis Legal, gevolgd door fietsinstructies door Ger Vergeer van EWC Het Oosten
 • 14.00 uur: Start van de fietsroutes
 • 17.30-17.45 uur: Verwachte aankomst wielrenners bij Golfclub Driene in Hengelo, met gelegenheid om te douchen en om te kleden
 • 18.00 uur: BBQ en borrel, met een inspirerende presentatie door Gerard Kemkers over coaching, leiderschap en talentontwikkeling
 • 20.00 uur: Einde van de BBQ

Aanmelden voor de wielerdag

Graag horen we voor 4 september of we je als fietser mogen verwelkomen op onze wielerdag op 13 september. Het aantal deelnemers is beperkt, dus meld je snel aan. We streven ernaar zoveel mogelijk relaties aan deze dag deel te laten nemen.

Aanmelden

Deel dit evenement