Businessbijeenkomst donderdag 4 juli 2024

  • 04-07-2024
  • 17:15 uur - 20.30 uur
  • Stadionplein 1
    7825 SG Emmen

Ontwikkeling van bedrijf of organisatie. Visie op de toekomst.

I Stock 1188899957

Beste relatie,

Met genoegen nodigen wij jou uit om op donderdag 4 juli aanwezig te zijn bij een nieuwe Businessbijeenkomst, georganiseerd door Moore MKW (voorheen KroeseWevers), Yspeert Advocaten en FC Emmen. Voor het derde jaar op rij organiseren Moore MKW en Yspeert Advocaten in samenwerking met FC Emmen een zakelijke bijeenkomst voor ondernemers, elk jaar met een ander thema.

Dit jaar staat het thema 'Ontwikkeling van bedrijven of organisaties: Visie op de toekomst' centraal. Voor zowel een bedrijf als SealteQ als een voetbalorganisatie als FC Emmen geldt dat er een rijke historie is opgebouwd, gericht op aspecten zoals groei, reorganisatie, en toekomstplannen. Elke fase heeft zijn eigen visie. Hoewel de ontwikkeling van SealteQ anders zal zijn dan die van FC Emmen, zijn er natuurlijk altijd raakvlakken.

Tijdens de business bijeenkomst geeft Martin van der Leest, CEO van SealteQ, een presentatie over de groei en ontwikkeling van zijn bedrijf. Ooit gestart in Stadskanaal, heeft SealteQ inmiddels meerdere vestigingen in Nederland en is het actief in tal van landen over de hele wereld.

Martin bespreekt welke strategische keuzes hij in de afgelopen jaren heeft gemaakt, welke daarvan het meest leerzaam waren en hoe hij deze inzichten wil toepassen in de toekomst. Daarnaast zal hij zijn toekomstvisie voor SealteQ delen en vertellen hoe hij van plan is deze te verwezenlijken.

Tijdens de bijeenkomst spreekt algemeen directeur Rinse Bleeker over de toekomstbestendigheid van FC Emmen. Hierbij put hij uit de rijke historie van de club, zijn ervaringen van de afgelopen jaren en de heldere visie voor de toekomst. Deze omvat onder andere een vooruitblik op een mogelijk nieuw stadion en de positie van FC Emmen in de Eredivisie.

Daarnaast belicht Nico Haak, de nieuwe technisch manager van FC Emmen, de voetbaltechnische visie van de club, waarbij hij laat zien hoe deze organisatorische en voetbaltechnische aspecten elkaar raken en ondersteunen.

De organisatoren van deze businessbijeenkomst anticiperen op de uitdagingen waar veel ondernemers in de ontwikkeling van hun bedrijf mee te maken hebben. Door praktijkervaringen te delen en vooruit te kijken, biedt de businessbijeenkomst mogelijk herkenning of zelfs ondersteuning bij jouw visie op de toekomst als ondernemer.

Programma

17.15 uur: Inloop
17.30 uur: Welkom
17.35 uur: Opening warm buffet
18.15 uur: Presentatie Martin van der Leest (SealteQ)
19.00 uur: Korte pauze
19.10 uur: Presentatie Rinse Bleeker en Nico Haak (FC Emmen)
19.45 uur: Afsluitende netwerkborrel
20.30 uur: Einde programma

Wil jij deelnemen aan deze businessbijeenkomst? Meld je dan aan via onderstaande button. Je kunt je aanmelden tot 27 juni a.s. Deelname aan dit evenement is kosteloos. Graag tot ziens!

Heb je vragen? Neem contact op

Contact

Renate van der Weerd
Renate van der Weerd

Directie/afdelingssecretaresse

+31 (0)59 165 78 14

Deel dit evenement